Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

radoslaw8686

pytanie do szanownych kobiet.

Polecane posty

Mam pytanie,ponieważ wiem,że tu można uzyskać cenne rady sznownych kobiet.Co drogie Panie sądzicie o 23 letnim prawiczku.TZN kobietą się podobam. Niczego mi nie brakuje. Zawsze ograniczałem się do pieszczot językiem i palcami.Teraz mam obiete i chcemy się kochać. Czy kobieta to jakoś docenia,że facet zachował dla niej tą czystość?? Pozdrawiam...

Gość jaka czystosc
skoro jezora juz uzywales? :P

Gość sjsbxb
Ze swojej str.moge napisac,ze dla mnei prawiczek w wieku 23 lat to dziwny jakis ,tym bardziej jak juz pieszczoty oralne ma poza soba.

Gość raczej to faceci wolą dziewice
my lubimy doświadczonych. Cięzko zaimponować KOBIETĄ brakiem doświadczenia typu "nie wiem co będzie a jak będzie Cię bolało to mi się skurczy i ucieknę"

Gość Kobieta Szanowna
Tak, kobiety zawsze cenią u mężczyzn czystość, kulturę i poczucie humoru

'TZN kobietą się podobam' moze trzeba troszke popracowac nad poziomem intelektualnym ( wlaczajac ortografie) :)

Gość ura bura szef podwóra
Ja doceniam znajomość ortografii. Ale nie wiem, czy innym "kobietą" też to się podoba.

Gość ura bura szef podwóra
teraz to już za późno:P

Gość ty lepiej przeproś że żyjesz

hehehehahahahahhahohohohohoho taaaak doceni!!!!! będzie miała niezłą polewkę z ciebie! a czym kolego ty jej chcesz zaimponować w łóżku???????

I dodam,że nigdy nie uważałem Kobiety jako przedmiot do ''ruchania'' zawsze miałem chęć ale nie z pierwszą lepszą np. taką co przy 3palcach były luzy.

Musisz być b. niepewny siebie, skoro szukasz akceptacji na forum. Tak naprawdę zdanie żadnej i żadnego z nas nic Ci nie da. Naładujesz swoje ego na chwilę. Ważne jest, czy Twoja kobieta to ceni (czyt. pewność, że nie masz pozamałżeńskich dzieci i chęć przeżycia to z kimś ważnym). Co nam do tego? Nic. I tak być powinno. Pozdrawiam

Gość Nie obrażaj
wielokrotnych matek, gówniarzu!

eh no dziewczyny, nie badzcie okrutne. jestem pewna ze sa wartosciowe kobiety ktore nie tyle to docenia co nie bedzie to mialo dla nich zadnego znaczenia.

dam ci radę!! szukaj dziewicy! i ucz się z nią na niej jak ci pasuje a dojrzałej kobiecie daj ty spokój bo tylko pośmiewisko z siebie zrobisz :) co chcesz być synusiem którego mamusia wszystkiego nauczy :)

Gość latte_
oceniasz kobiete po objętości jej otworu.. :D ?

Gość Członek jest zwykle
grubszy niż trzy palce :D

Gość xzzzu
uczucie sie liczy. Nie patrz na forumowiczów. Tu ci wszystcy powiedza że przegrałeś zycie bo nie ruch*** co popadnie

Gość łojtajej
czyli że niby trzy palce i luzy to niezbity dowód na to, że kobieta się nie ceniła? Aż mi ciebie żal, chłopczyku...

Gość łojtajej
Nie trafiłeś. Ale masz jeszcze jedną próbę:P bystrzaku:P

wiesz Radosławie... nie było mnie tu parę miesięcy i widzę, że nic się nie zmieniło. Raz na jakiś czas, czasem stadami wpadają na forum Frustraci. Poznać ich można po niskim poczuciu wyższości, które chcą sobie podnieść piętnując inne osoby (kobiety), które żyją jak chcą. Nie jestem za puszczalstwem, ale taka hipokryzja i pseudomoralność mnie brzydzi dużo bardziej niż postawa: zakochuję się to daję całą siebie i mam opinię innych gdzieś. O dziwo większość to prawiczki, które stawiają wymagania (np. 100% dziewica, 2 palce, tyle partnerów co oni, nie więcej itp.), a kobiety, które nie mogą tych wymagań spełnić obrzucają błotem i okazują bezmyślną, okrutną pogardę. Wpadasz w ich schemat niestety