Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

radoslaw8686

pytanie do szanownych kobiet.

Polecane posty

pojęcie "3 palce luzy" :-D :-D dobre coś w tym jest, jak 3 paluszki wchodzą gładko to podczas seksu tarcia nie będzie :-D :-D zdarzy cię się doświadczona to nie będziecie do siebie pasować, ona będzie się z ciebie śmiać ( one już takie są...) a ty nie będziesz zadowolony bo będziesz czuć jedynie głaskanie na penisie :-D :-D

byłam pierwszą kobieta swojego m. od początku było super. to nieprawda z tym "niedoświadczeniem".

Gość Nie doceni
dlatego, ze ta owa jak to nazwałeś czystość jest bardzo niewazna w czasach jakich zyjemy. Ale na bank podejmie ten temat jak sie lepiej poznacie. Bedzie chciala wiedziec o kobietach z ktorymi byles wczesniej. Na bank powiedz o tym ze ejstes prawiczkiem nie kryj tego. Nie chodzi o to ze to super, ze tego nie robiles, tylko o fakt, iz ufasz jej tak bardzo, by moc z nia rozmawiac na drazliwy i w zasadzie obciachowy temat.

i wzruszyło mnie,że byłam pierwsza. nadal jestem (chyba) jedyna.

Gość Jeśli będzie mądra to doceni

mi sie wydaje że autor żyje w zbyt wyidealizowanym świecie :) Kolego obecnie liczy się seks, dobra zabawa i pieniądze. Czasy bezwzględnych miłości odeszły wraz z naszymi dziadkami, NIESTETY

Radosławie... wiekszosc kobiet lubi doswiadczonych facetów, ale z drugiej strony są tez zazdrosne o te kobeiety które meżczyzna miał wczesniej i wolałyby żeby ich nie było... no i tu jest pewnien dylemat... ale jesli masz juz dziewczyne z którą zamierzasz sie kochac to musisz pamietac o tym zeby jej nie zawiesc pomimo twojego niedoswiadczenia, obdarzyc ją czułoscią i rozkoszą... są to rzeczy nad ktorymi zazwyczaj trzeba popracowac, ale mozesz tez sporo o tym poczytac w necie... mi jako kobiecie osobiscie nie przeszkadzałoby to że jestas prawiczkiem, ale bądz przynajmniej teoretycznie dobrze obeznany i spróbuj tą teorie wcielic w życie kiedy juz bedziesz z ukochaną... pozdrawiam i życze udanego pierwszego razu:)))

wirtualnie Na szczęście mylisz się przedmówco Są takie pary, tylko ich nie widać. i obyś miał rację :) bo mam dopiero 30 lat i nie chcę reszty życia spędzić w złej świadomości

Gość mańka_
Ah kobiety -> cynizmem powiało

mańka_ Ah kobiety -> cynizmem powiało źle to odebrałaś, mi naprawdę zrobiło się głupio bo wcześniej napisałem "obyś miał" :)