Gość zolee Napisano Sierpień 11, 2009 Znacie jakiegoś dobrego DJ w Lublinie lub okolicach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cricki 0 Napisano Marzec 24, 2010 ponawiam zapytanie.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polecam dj szumek Napisano Czerwiec 30, 2019 Najlepszy według mnie to dj szumek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga Napisano Lipiec 12, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=_4WiBm2ests Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Napisano Lipiec 17, 2019 Nie znam zbyt wielu DJów, ale mogę polecić super zespół- Fiesta (zespolfiesta.net). Mają świetny repertuar i umilają każdą imprezę, a byłam już na kilku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2019 DJ SZUMEK to najlepszy dj na wesele. Super oprawa muzyczna. sprzęt który posiada wymiata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PawełPawliński Napisano Wrzesień 24, 2019 To proste w Lublinie to dj Szumek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amelia Napisano Październik 17, 2019 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Napisano Styczeń 15, 2020 Byłam właśnie na weselu, gdzie grał dj Szumek. Ale dał czadu!! Niesamowity jest pod każdym wzgledem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalklos 0 Napisano Lipiec 27, 2020 Dnia 15.01.2020 o 14:05, Gość Anna napisał: Byłam właśnie na weselu, gdzie grał dj Szumek. Ale dał czadu!! Niesamowity jest pod każdym wzgledem. Dzięki, bo właśnie też szukam dj na moje wesele. Z chęcią posłucham Szumka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.koralik 0 Napisano Sierpień 27, 2020 Bezapelacyjne DJ Szumek. Profesjonalny sprzęt i zaangażowanie. Byłem na 2 weselach z jego udziałem i zapewniam, że nie było nudno. Nie było osoby, która podpierałaby ściany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaola 0 Napisano Styczeń 31, 2022 Potwierdzam DJ Szumek, to prawdziwy profesjonalista! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach