Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie.

ciąża czy nie?

Polecane posty

Gość zastanawiam sie.

dokladnie miesiac i 11dni temu odbylam z moim partnerem stosunek.nie uzywalismy prezerwatywy ja bylam w trakcie brania tablt.antykoncepcyjnych(gdy to zrobilismy bylam przy 3 tablt a tablt bralam 1 raz 1 tablt wzielam w 1 dniu okresu).po wybraniu opakowania nastapila przerwa w ktorej wystapil okres.teraz biore 2 opakowanie jednak dziwnie sie czuje powiekszyly mi sie piersi przytylam odczuwam zmeczenie i bol kolan przy kucaniu powiekszyl mi sie brzuch.zastanawiam sie czy moge byc w ciazy.wybieram sie do lekarza ale najpierw chce was sie poradzic co o tym myslicie prosze o porady.

Gość
jesli brak miesionczki, to na pewno cionza:classic_cool:

Gość z tego co mi wiadomo
tabletki działaja już od pierwszej o ile została wzięta w pierwszym dniu okresu. Choć słysząłam tez opinie (na forum więc niewiarygodne) że pewnym się jest po miesiącu. Moim zdaniem szansa na ciąze jest bardzo minimalna - test zawsze warto zrobić. Moim zdaniem odczuwasz skutki uboczne brania tabletek, mnie biust powiększył się o cały rozmiar ;)

Gość zastanawiam sie.
do tej pory mialam takie samo zdanie jak ty:)ale etraz zaczelam sie troszke martwic.moze jestem przewrazliwiona no nie wiem

Gość z tego co mi wiadomo
No cóż jakaś tam szansa jest. Zróbe test najlepiej od razu z krwi i idź do lekarza. Ale z tego co widze, to seks był w trzecim dniu brania tabletek, czyli w zasadzie jeszcze miałaś okres. Nawet gdyby tabletki nie działały to na owulacje w tym czasie byłoby za wczesnie