Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mysle i mysle

Mam pytanko, bo niedługo zgłupieje z niepewności.

Polecane posty

Gość a ja mysle i mysle

Mój cykl trwa 23-25 dni, ostatni okres miałam 30.07. Czyli moje dni płodne mozna wyznaczyć w przedziale 2.07-10.07. W dniu 04.07 kochałam sie z chłopakiem i troche mu tam poleciało we mnie. Czy moge juz zrobic test czy to jeszcze za wczesnie. Już nie moge zyc w tej niepewnosci.

Gość za wcześnie
negatywny wynik będzie niepewny, możesz zrobic ale i tak będziesz musiała za jakiś tydzień, dwa powtórzyc

Gość Jak to niepewny 5 tygodni po
:(

Gość za wcześnie
aj przepraszam, przeczytałam że kochałaś się 4 sierpnia a nie lipca. To jak najbardziej test możesz zrobić i biszędzie wiarygodny, choć skoro miałaś okres i był taki sam jak zwykle to nie wiem czym sie martwisz

Gość a ja mysle i mysle
oczywiscie miało być 04.08 sorka za pomyłke

Gość a ja mysle i mysle
moje dni płodne wypadały w przedziale 02.08-10.08, a kochalismy sie 04.08

Gość no to na test za wczesnie
muszisz poczekac około tygodnia

Gość jak 30 mialas okres
jak 30 lipca mialas okres to po 5 dniach ( w ogole dziwne, ze tak szybko Ci sie koncza, ale kazdy ma inaczej) nie mialas dni plodnych. zakladajac ze masz wmiare regularne cykle. zle sobie wyznaczasz dni plodne. poczytaj gdzies w necie ile jest od okresu do jajeczkowania

Gość jak 30 mialas okres
oj sorry - nie doczytalam ze masz 23 - 25 dni cykle.

Gość do jak 30 mialas okres
Jesteś w błędzie. Ona ma bardzo krótkie cykle. To druga faza jest zwykle stała i wynosi od 12 do 16 dni. zakładając 14 dni drugiej fazy 23 dniowy cykl owulacja mogłaby być 9 dnia cyklu, a ona kochała się 5. 4 dni zakładając żywotność plemników to troche duzo, ale szanse są. Jesli druga jej faza trwa 16 dni to owulacja byłaby 7 dnia i wtedy 5 już jak najbardziej jest niezbezpieczny. Chyba że dziwczyna ma zaburzenia hormonalna i faza powoulacyjna jest u niej za krótka, wtedy ciąży nie donosi. Ryzyko jest, zrób test za około tydzień. A byłas u lekarza zbadać swoje cykle? Są wydaje mi się za krótkie, może taka Twoja uroda, a moze nie

Gość a ja mysle i mysle
ze mna wszystko jest w porzadtku tak lekarz powiedział cykle mam regularne 22-24 dni, 25 dni to raz na ile jak jestem chora