Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KajaMala

ONOZIS - zapraszam do testowania

Polecane posty

Witam! Nazywam się Kaja i jestem początkującą dziennikarką. Dostałam właśnie swoje pierwsze poważe zadanie – zbadanie opinii internautek na temat tabletek wzmacniających włosy i paznokcie – Onozis. Razem z zadaniem dostałam też wielkie pudło tego preparatu, którym mogę się teraz podzielić :D Jeżeli są więc jakieś chętne na kurację Onozisem – zglaszajcie się, wysylajcie mi adresy na maila, a ja wyślę wam Onozis :) W zamian prosiłabym was o wyrażanie opinii na temat Onozisu. Możecie to robić tutaj, na tym wątku, a jeśli napiszecie coś gdzieś indziej, proszę o wysyłanie mi linków mailem. To dla mnie bardzo ważne, bo na podstawie Waszych opinni muszę napisać poważny artykuł :) Wydaje mi się, że wymiana jest uczciwa – suplement diety wzmacniający włosy i paznokcie w zamian za informację i opinię na jego temat. Czekam na wasze zgłoszenia! Pozdrawiam serdecznie

Zgłosiło się już parę osób, ale Onozisów zostało mi jeszcze spro, więc nadal zapraszam!

Dziś wysłałam przesyłki. Wszystkie osoby, które biorą udział w testowaniu proszę, dajcie znać na forum, czy przesyłki dotarły. :) Zachędam też do podjęcia dyskusji na temat waszych problemów z włosami, z paznokciami, z cerą i na temat waszych spostrzeżeń dotyczących preparatu. Jakie macie problemy z włosami? Czy macie slabe paznokcie? Czy włosy wam wypadają, a może są słabe i zniszczone? Czy stosujecie jakąś dietę? Czy przeżywacie na co dzień dużo stresu? Czego spodziewcie się bo kuracji? Czy bierzecie Onozis regularnie? Ile tabletek dziennie? Czy zauważacie jeszcze jakieś inne skutki? Zależy mi na tym, żeby działo się to na forum, bo w ten sposób będziecie mogły konfrontować swoje spostrzeżenia, a mnie da to pełniejszy obraz ddziałania preparatu. :) Piszcie regularnie, bo chciałabym uniknąć sytuacji, w której za 2 miesiące dostaję maila "dzięki, działa, włosy przestały mi wypadać", bo to nie daje mi tak na prawdę zbyt wiele informacji. ;p Tak jak pisałam, prosiłabym też o wysyłaniu mi linków, jeżeli gdzieś indziej będziecie pisać o Onozisie. Bardzo zależy mi na Waszej pomocy, bo od tego zależy moja dalsza kariera. Mam nadzieję, że nie wymagam zbyt wiele ;) Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za pomoc!!