Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ałuuuuuuuuuuuuuuu

pomocy moj zab

Polecane posty

Gość ałuuuuuuuuuuuuuuu

dziewczyny wyzyna mi sie zab madrosci no bol jest niesamowity, powiedzcie mi jaki zel to uśmierzy? chcialabym kupic taki ktory za kilka mc-y bedzie lagodzil zabkowanie u synka, prosze podajcie nazwy i ceny w przyblizeniu

Gość ałuuuuuuuuuuuuuuu
dziewczyny doradzcie cos bo w aptece ktora mam kolo domu jak zwykle wcisna jakas drozyzne ktora nie koniecznie bedzie super

Gość bo te żele są drogie
ceny 12-30 zł, tańszych nie ma, najlepszy jest baby oral, za ok 25 zł, dla synka nie starczy, bo całość zużyjesz sama w jeden dzień, lepiej weź sobie kostki lodu do ssania

żel dla dzieci Ci nie pomoże,polecałabym Dentosept. Dajesz na wacik i tzymasz w miejscu wyrzynania się zęba. A jeśli nie jesteś w ciąży,to po prostu ibuprom max.

Gość gosianica
a niby dlaczego zel dla dzieci ma nie pomoc?ja uzywalam takowego i pomagal nie tylko mi ale i mezowi corcia nie musiala z niego korzystac bo jej zabki ida bezbolesnie.uzywaalam bobodent dostepny w aptece

Gość ałuuuuuuuuuuuuuuu
karmie piersia

Gość gosianica
zel ci nie zaszkodzi ani dziecku mimo ze karmisz piersia

wspolczuje, mnie sie 3mce wyzynal i to tak ze glowa bolala non stop, robilam tysiace badan nawet mi tetniaka podejrzewano a tu tylko zab madrosci rosl, wyrosl i nei posluchalam dentysty by usunac :/ po 4 latach usunelam obydwa zepsute i bol jeszcze wiekszy :/ wlasnie jestem 3tyg po zabiegu :/ radze ci od razu je usunac niz potem jeszcze cierpiec:/

Gość ałuuuuuuuuuuuuuuu
no mowie wam bol jest niesamowity, a slinie sie jak głupia, zaraz wysyłam siostre bo bobodent, mam nadzieje ze pomoze;-)

Gość gosianica
no powinien pomoc a napewno zmniejszy bol :)