Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

moj facet nie chce seksu

Polecane posty

jestem z nim od pol roku a on nic moze to ja powinnam pierwsza? nie wyjde na jakas napaloną?>

nie gej...kocha mnie kiedys powiedzial ze boi sie mnie zawiesc bo jest prawiczkiem dodam ze mielismy mala rozlake 2 miesięczną i jutro wraca moze zachce mu sie po powrocie??

Gość kklloo
To sobie poczyraj najpierw mądre wypowiedzi, ale nie tu na kafe i trochę się zaintersuj tematem... Skoro prawiczek, to wszystko jasne! Na pewno się wam uda! powodzenia!

Gość lakizma
Zaraz zaraz... jesteście razem od pół roku i już mieliście 2-miesięczną przerwę??????????? Masakra...

Gość _Misiek_
Brak bliskości wzmaga apetyt. Teraz będziecie już razem i na pewno będzie OK. Jeśli jest prawiczkiem to może mieć z początku trudności z szybko zanikającym wzwodem i wczesnym wytryskiem, ale tym się nie przejmujcie, z czasem wszystko się unormuje. Życzę powodzenia.

Gość tom09
Kup sobie jakąs fajną seksowną bieliznę. Tu masz duży wybór: http://emilosc.pl I zachęć go do tego. Być może on boi się zapytać Cię o to. Pozdrawiam

Gość dsfds
Autorko, nie słuchaj tych kretynów... oni nic nie wiedzą na takie tematy, dacie radę, tylko niech Twój chłopak się przekona i nabierze siły i wiary w siebie i pewności!

Gość kaska.
ja myślę, że powinnaś spróbowac pierwsza.:) faceci lubią kobiety odważne i zdecydowanie. myslę, że bd bardzo mile zaskoczony, jeśli pierwsza wyjdziesz z inicjatywą. umówcie się, zorganizuj jakąś kolację przy świecach, porozmawiajcie trochę, a przede wszystkim "powitajcie się" po 2 miesiącach rozłąki.:) ktoś tam wspominał, żebyś kupiła jakąś seksowną bieliznę... do tego jeszcze Twoj urok osobisty i na pewno wszystko podziała.:) powodzenia.;)