Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślub za 4 dni- dylemat

ślub za 4 dni- dylemat

Polecane posty

Gość ślub za 4 dni- dylemat

pytanie mam- mam biała skromną sukienkę slubną, biały welon i dobrałam sobie do tego na bukiet białe kantadeski -prosty bukiecik i biała kanntadeske we wsły- co mysłicie- mozę być biały bukiecik do białęj sukni?

Gość no wlasnie ze nie
bialy to maslo maslane do bialej sukni, czerwone bukiety, w kolorach seledynu, lila-róz itp pieknie sie prezentuja.

a mi się podobaja biale bukiety a skoro caly twoj look w tym dniu jest skromny to taki minimalistyczny bukiecik jak najbardziej pasuje inaczej wszystko razem moglo by smiesznie wygladac

Gość sdf
nie,wybierz inny kolor,jest duzy wybor!! biala kiecka bialy bukiet monotonia...

akurat białe kantadeski wyglądają do ślubu pięknie i wcale nie jest to masło maślane. możes poprosić o podkreslenie bukietu zielonymi dodatkami i będzie ślicznie. To nieprawda, ze to maso-maślane - na żywo to wygląda naprawdę świetnie. Ja miałam akurat ciemnoróżowe kantadeski ale takie sobie wymarzyłam :) i wyglądały pięknie. Możesz śmiało zamawiać :)

Weź taki bukiet, jaki Ci się podoba. Ale słyszałam, że lepiej prezentują się bukiety kolorowe - nie zlewają się z całością. Dlatego ja stawiam na kolor.