Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojny_28

Pytanko skierowane do pań

Polecane posty

Gość Przystojny_28

Witam wszystkie panie. Poszukuję kobietki najlepiej w wieku 18-30 lat do miłego spędzania wolnego czasu (najlepiej z woj. podlaskiego i okolic). Nie chodzi mi tylko o sex, chodź tego nie wykluczam. Interesuje mnie wolny związek, wspólne kolacje, wypady do kina, na imprezki no a czasem fajny sex. Zainteresowane panie proszę o kontakt mailowe przystojny_28@vp.pl (zdjęcia mile widziane)

Gość Przystojny_28
Aha, i cieszyłbym się jakby pani posiadała mocno owłosionego owczarka niemieckiego. :) Chyba nie żądam zbyt wiele?

Gość uuuuuuuuhahahha
haahaahah. Chyba bym umarła z nudów na tym cafe gdyby nie podszywy:)

Gość być moze zainteresowana
a gdzie reklama swojej osoby ? z tym owczarkiem da sie zrobic , napisz cos o sobie i koniecznie napisz czy ty jestes owłosiony, mmmmmmmmmm lubie facetow - małpy ;):):):)

Gość Przystojny_28
Moi kumple nazywają mnie Pasywny Stefan :).. Tylko nieci dziwi mnie fakt że na powitanie podają mi penisa zamiast dłoni. No, to taka krótka autoreklama :)

Gość Przystojny_28
Ażeby udowodnić, że trochę na kafe już spędziłem czasu, zareklamuję sie standardowym hasłem: Z gracją i szykiem obciągam z połykiem 🖐️

Gość Przystojny_28
Nie będę komentował tych dennych podszywów. Nie będę udzielał się w tej dyskusji. Zainteresowane panie proszę o kontakt mailowy. A podszywacze niech kontunuują ten temat...