Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleo milk

3 kroki CLINIQUE

Polecane posty

Gość wiśniowa nalewka babuni
byc może kakakaka pisząc 'firmowe sklepy' ma na myśli stoiska takie jak np. w Galerii Centrum bo samych sklepów Clinique w Pl chyba nie ma

Gość cleo milk
no wlasnie mnie to zastanowilo, myslalam ze moze mi odpowie :) chyba masz racje, bo ja tez nie slyszalam o sklepach clinique w pl

Gość cleo milk
kupilam tonic nr 3, zobaczymy jak zadziala

Gość cleo milk
na opakowamniu jest napisane ze moge czuc mrowienie- znak ze dziala, niestety ani przy nr 2 nic nie czulam ani przy nr 3 teraz tez nic nie czuje hmm...

Gość cleo milk
uppppp

Gość cleo milk
up

Gość polecam!
Ja również stosowałam tą serię i szczerze mówiąc efekty są rewelacyjne, zaskórników troszkę mniej, brak pryszczy, skóra jednolita i świeża - nawet mój chłopak zauważył, że mam bardzo gładką a to już coś:D (kupiłam za 60zł tonik + gratis był żel/krem taki żółty i mydełko/żel w płynie w takich małych opakowaniach) JEDNAK!!! kiedy skończyło mi się mydełko i stosowałam sam tonik po jakimś czasie strasznie mnie wysypało w okolicach żuchwy masakra! mimo to polecam jeżeli kogoś stać systematyczne używanie tego produktu:)

Witam dziewczyny bardzo chciłabym wam polecić użytkownika assoss na allegro który ma kosmetyki estee lauder oraz clinique w bardzo dobry cenach kosmetyki 100% oryginalne kupiłam już kilka sztuk nie tylko dla siebie wszystkie koleżanki są zadowolone. Polecam ponieważ uważam że warto zaoszczedzić kosmetyki są mniej wiecęj za połowę ceny. Polecam !!!

Kiedyś wygrałam te 3 kroki Clinique w jakimś konkursie. Tonik i krem były bardzo przeciętne, ale pamiętam, że żel do mycia twarzy spisywał się wręcz rewelacyjnie, więc jeśli miałabym polecać coś w tej trójki, to właśnie go.