Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaabkkaa

kurier

Polecane posty

Gość zaaabkkaa

witam m,am problem sprzedalam wczoraj na allegro fotelik samochodowy dla dziecka i chciałabym nadać przesyłkę przez kuriera ale... no właśnie nie mam pojęcia jak dzwniłam do dwóch firm kurierskich jedna obsługuje tylko firmy a druga liczy na jakaś umowę że odbiorca zaplaci przy odbiorze. Jestem początkującym allegrowiczem i nie chcę zawalić już na początku sprzedaży. Prosze o rade czy znają państwo jakiesdobre pewne firmy kurierskie oraz jak to najlepiej zrobić. Z góry dziękuje za odpowiedzi

Gość hgjhjkkk
opek ups dhl

Gość zuza3232
Jesli w Twojej miejscowości nie ma firm kurierskich możesz nadać paczkę na poczcie Oni mają swój Pocztex czyli taką jakby firmę kurierską.Pakujesz fotelik,zanosisz,mówisz,że chcesz nadać Pocztexem,wypełniasz dokumenty,płacisz i po sprawie:)

Gość firma kurierska nie musi
byc z twojej miejscowosci niektorzy kurierzy liczac sobie za dojazd -nawet jesli jest im po drodze jednak zawsze dotra do ciebie

Gość musisz super zapakowac i
dowiedziec sie o cene bylo o tym myslec wczesniej bo jak sprzedalas wczoraj jak ktos placi za przesylke kurierska to jesli kasa jest na koncie to dzis powinnas wysłac a towar jutro u klienta ma byc

Gość ja wczoraj kupilam fotelik i
dzis go juz mam w domku jechal 250 km

Gość dASZEK9
Najlepszą firmą kurierską będzie zdecydowanie wysylamtaniejpL

Gość Tymoteusz1
Pamiętajcie, że żyjemy w świecie możliwości. Teraz zamówienie kuriera do domu poprzez portal Furgonetka jest niezwykle proste i intuicyjne. Wystarczy wejść na https://furgonetka.pl/ i sprawdzić, która oferta jest dla Was najkorzystniejsza. Następnie zatwierdzacie i po 5 minutach macie wszystko gotowe :)

Gość gość
kogo teraz polecacie?

Gość gość
Ja zazwyczaj nadaję przesyłki za pośrednictwem kuriera DPD. Zazwyczaj robię to za pośrednictwem brokera kurierskiego Sendit, który oferuje niedrogie przesyłkami znanymi firmami: DPD, FedEX, czy UPS.