Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak ja sie bojeeee

Czy bol sutka zawsze oznacza ciaze???????

Polecane posty

Gość jak ja sie bojeeee

Okres mialam 1 sierpnia- skonczyl sie 6 sierpnia kochalismy sie z moim 9 sierpnia i to byl stosunek pzerywany.I na drugi dzien zaczal mnie bolec lewy sutek.Co to moze byc???

Gość to najczystsza glupota
wspolczuje

Gość jak ja sie bojeeee
No ale preciez nie skonczyl we mnie.Zawsze uzywamy prezerwatywy.A ostatnio byl sosunek przerywany i wiem ze nie skonczyl we mnie, odpowiednio wczesnie wyjal i skonczyl na zewnatrz.Ale boli mnie tylko lewy sutek i tylko jak go dotykam a tak to nie czuje bolu.

Gość jak ja sie bojeeee
Ja naprawde mam problem.Przeciez zawsze uwazamy z moim.Zawsze kochamy sie w gumce.Tylko teraz po okresie byl stosynek przerywany.kochalismy sie w niedziele a juz wczoraj od rana zaczelam czuc ten bol sutka.

Gość gherhyyj
a to naprawde ciąża pozamaciczna! idz do lekarza to ci powie!

Moze masz stan zapalny? A tak szczerze, to w kilka godzin po stosunku nie mowie o zaplodnieniu, mialabys objawy? Boj sie Boga :P

Gość jak ja sie bojeeee
No wlasnie nie mozwlie ze kilka h po zaplodnieniu moga byc objawy ciazy.Moj mowi ze napewno niema mozliwosci zebym byla w ciazy, bo nie skonczyl we mnie.I mowi zebym sie tak niemartwila a ja odchodze od zmyslow.Tak boje sie ciazy.

Gość jak ja sie bojeeee
Kiedys bylam z innym partnerem i zawsze stosowalismy stosunek przerywany i przez 4 lata ciazy nie bylo.A teraz ma noweg partnera i on zawsze chce kochac sie w gumce ja tez a teraz zrobilismy to i byl przerywany stosunek.Musielibysmy miec ogromnego pecha naprawde.

Gość co za glupi temat
dziwczyno gdzie ty masz mózg

Gość jak ja sie bojeeee
Dlaczego glupi temat.Ten bol sutka tak mnie stresuje.

Gość dyhjejeyj
Nie wiem ile masz lat ale emocjonalnie to 13latki mają wiecej rozumu w dupie niz ty w głowie? Ból jednego sutku obajwem ciąży?? idz do psychiatry i się lecz wariatko!!!!!!!!!!!

Gość jak ja sie bojeeee
To co to napewno nie jest ciaza.Ja juz wariuje.

Nawet jakbys miala bolace jajniki, brzuch, wymioty, wszystkie oznaki ciazy to jej nie ma, no nie po kilkunastu godzinach :o Co mialas z biologii na koniec roku? :P

Gość rospaczonnnaa
Bosze!!!!!!!! mojego mena od wczoraj tez boli lewy sutek!!!! Czy t6o możlkiwe by był w ciąży????????