Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30stka

GDYNIA gdzie na impreze?

Polecane posty

Gość 30stka

Poprosze mieszkanców lub osoby ktore dobrze bawiły sie w Gdyński klubie o podpowiedz. Jade tylko na weekend wie czasu na poszukiwania niewiele. Techno itp odpada. Klub gdzie panie szukaja bogatego pana i odwrotnie gdzie starszy bogaty pan szuka itd odpada ;)

Gość czikitita
w takim razie w gdyni nie pobawisz sie nigdzie..... bo panie szukajace sa wszedzie a tak to polecam elipse i boolvar fajne kluby wszysko w jednym miejscu w samym centrum.

Gość 30stka
DZieki ;) Wiem ze panie szukajace itd sa wszedzie. U mnie w miescie sa kluby znane z takich atrakcji wiec myslalam ze moze i Gdynia ;) Super. A wiesz czy hotel faltom ( smigam tam na spa) na zadupiu jest? nie chce mi sie szperac po necie ;)

Gość czikitita
na srasznym zadupiu daleko od centrum gdyni taxowera okolo 70 zl

Gość 30stka
hm. To juz srednio. Oni maja w ofercie jakis klub podobno ale pewnie kiszka. No coz. Wyskoczymy z kolezanka z kaski. Rozumiem ze 70 zł to nocna taryfa? ( mam nadzieje ;)

Gość Aslan
Boolvar i Elypse są ok, lale lepiej jechac do SOpotu. Tam sa fajniejsze kluby i wiecej. Zawsze pelno ludzi na deptaku. Idzcie do Spatifu (specyficzny klimat, ale zawsze pelno ludzi), Soho, Krzywy domek (fajnie grają) itd. W Sopocie wchodzisz i jak sie nie podoba to konczysz drina i lecisz dalej az do skutku.

Gość gość
ja moge polecic restaurację www.mariaszek-gdynia.pl :) sprawdzony lokal, naprawde super obsługa i jedzonko :) za kazdym razem jak jestem w gdyni to musze tam pójsc na rybkę :)

Gość gość
Byłem ostatnio Music Club Kosmos http://www.kosmosklub.pl/strona-glowna-gdansk. Genialny lokal, mają otwarte chyba w każdy dzień tygodnia, a w środku można i potańczyć i pograć w kręgle, w bilard i na automatach. Było cudownie i jeszcze nie raz tam wrócę.

Gość Kalinka90
Kochana, jak na imprezę, to żadna tam Gdynia! Jak na imprezę, to Sopot! Zobacz sobie tutejsze kluby, ja bardzo lubię Klub Muzyczny Scena. Klimatyczne miejsce :)

Gość Aulusia
Jedź do Sopotu! W Sopocie są najlepsze imprezy :D Np w Klubie Scena zawsze jest jakiś fajny koncert, ja tam często chodzę i zawsze się świetnie bawię :)

Gość dori dora
W Gdyni? To niestety raczej mało się dzieje. Sopot jest takim sercem imprezowym Trójmiasta. Polecam http://www.scenaklub.pl/ Klub się rozwija i teraz organizują tam super koncerty :)

Gość tralala999
Jak już się jest w Gdyni to nie zaszkodzi wyskoczyć do Sopotu na jakiś fajny koncert np. do Klubu Scena, ja tak często spędzam wolny czas i jest to czas spędzony w świetnym klimacie:)

Gość Muzykalna32
tralala to się widzimy? Ja często jestem w klubie Scena z przyjaciółmi. Uwielbiam muzykę na żywo i czekam na jakiś fajniutki koncercik.

Gość Pati 21

W Gdyni polecam restaurację Barracuda gdzie często chodzimy ze znajomymi, bardzo fajny klimat, super lokalizacja i bogate, smaczne menu :)