Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

STRAWBERRY NET

Polecane posty

Witam Czy któraś z Was zamawiała kosmetyki z tej strony? Ceny są bardzo kuszące, jednak mam kilka wątpliwości. M.in. jeśli chodzi o wody toaletowe i perfumy. Na kilku forach czytałam, że zapachy sa mniej trwałe i nieco różnią się od tych zakupionych w perfumeriach (choćby w Sephorze), co może sugerować, że nie są oryginalne. Do tego dochodzi cło. Raz je pobierają, raz nie.Do każdych zakupionych perfum doliczane jest 10% ich wartości , ale nie więcej niż 10 Euro. Wybierając język Polski, ceny kosmetyków przeliczane są na złotówki. Z drugiej strony kusi mnie, aby coś tam zamówić. Zainteresowanych odsyłam nawww.strawberrynet.com. Będę wdzięczna za informacje od osób korzystających z usług Strawberrynet. Pozdrawiam.

Gość lena5
Kupiłam perfumy i niestety jestem zawiedziona. Jest to sprawdzony zapach (używam go od kilku lat), nie czuć go w ogóle po kilkunastu minutach ! nie tylko przeze mnie ale inni też nie go nie wyczujwją. Zasugerowałam się ceną i opiniami na temat strawberry. Nie polecam zakupu perfum. Nie wiem jak inne kosmetyki ale moje perfumy okazały się totalną porazką.

Gość gość
Ja również NIE POLECAM. Zamówiłam kosmetyki kolorowe i perfumy. Kosmetyki dotarły pełne, natomiast perfumy - najdroższy wydatek - puste. Pudełko sprawiało wrażenie nieużywanego, było ofoliowane, ale w środku jakieś nędzne reszteczki. Zawiodłam się bardzo i dlatego nie polecam zakupu perfum przez tą firmę.