Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 38 latkaa

Ptyanie do Panow...czy...

Polecane posty

Panowie (nie dzieci) ,czy atrakcyjna ,zadbana,szczupła 38 latka moze się podobac,czy moze byc obiektem westchnien, tudziez erotycznych pragnień? Nudzi mi sie ,stad to głupie pytanie;P

Gość to jakis zart
zartujesz? w tym wieku juz nie masz szans na faceta fajnego...no chyba ze jakis rozwodnik lub dziwak zapomnij

Gość Ja mam 29
Ja mam 29 lat i pewnie nie w takiej grupie szukasz, ale jak najbardziej może być taka kobieta obiektem westchnień.

Gość baron de drift
Jeśli spełnia powyżej podane kryteria to nie tylko może ale musi, czy chce czy nie ;)

Gość wkjdjwqhnd
Widac,ze ci sie nudzi.I chyba nie jestes taka jak opisujesz,bo gdyby tak było,to z autopsji wiedziałabys,ze jest to mozliwe.

przeciez to co piszesz jest pozbawione zupełnie sensu. po cholere zadawać pytanie ,jesli odpowiedz nie przyda sie do niczego? niee pomyslałes /as o tym?

Gość khln.u
Przecież nie masz wypisanego na czole wieku...Myślę,że faceci nie patrza w metrykę albo im się cos podoba albo nie... Poza tym zawsze dla kogoś będziesz młoda, dla 20-latka będziesz stara dla 50-latka gówniara...

dzięki za odpowiedzi:)

Gość dominik100
Powiem więcej, nawet 47 latka mi się raz bardzo spodobała. A takich pod 40 to już nie licze bo dużo mi się podoba.

Gość latte_
dlaczego jestes sama?

Gość taka jedna 38latkaaa
Dominik ,ale ci Ci się w niej podobało? ciało , oczy ,sposób bycia?...uscislij:)

Gość tomaszowaty
ja mam 28 lat i podobają mi się często kobiety ok 40 lat.. zdecydowanie mogą być atrakcyjne

Gość wkjdjwqhnd
taka jedna 38 latkaa widac nikt cie nei podrwya,nikomu sie nie podobasz,bo zadajesz takie pytania.I do tego nei znasz słowa autopsja :-)To słowo ma dwa znaczenia,ty chyba pomyslałas o tym pierwszym :-) na stole ,w prosektorium :-)

Gość aoifaafa
Mnie też się raz podobala 47 latka. A nawet podoba nadal. Może to ta sama? :p Sam jestem przed 30 :P Podobał mi się jej sposób bycia, ale z wyglądu też jest bardzo seksowną i ponętną kobietą. Niejeden by się skusił.

Gość taka jedna 38 latka
Latte:)- a kto powiedziała ,ze jestem sama???:) Alez mam fajnego meza ,nawet mozna by rzecz bardziej atrakcyjnego ode mnie. Widze jednak czasem spojrzenia facetów i ciekawi mnie co im chodzi po głowie ...po prostu:)

Gość taka jedna 38latka
wkjdjwqhnd -prosiłam o opinie Panow ,nie dzieci:)

Gość latte_
ah, rozumiem :) błędny wniosek. sama sobie odpowiedziałas na pytanie. nie wszytskich pociągają gówniary ;)

Gość dominik100
Nie znam jej na tyle bo ocenić jaka jest, ale sprawiala wrażenie bardzo miłej. Cialo miała super i elegancko seksownie ubrana. Aż szok, że mam 24 lata i podobala mi się 47 latka.

Gość wkjdjwqhnd
taka jedna 38 latkaa stara,a skad pewnosc,ze jestem dzieckiem :-) Jestem starszy/sza od ciebie i uwazaqm,ze takei pytania zadaja kobiety ktore za bardzo atrakcyjne nie sa ;-)

Gość do dominika
Ta 47 latka jest z Częstochowy?

Gość dominik100
Nie, z Tarnowa. Mama kolegi po prostu.

Gość taka jdna 38latka
Dominik- ja znam 36 latki ,ktore gustją w 24 latkach ,podobno młodzi chłopcy lubia" starsze panie" hehehe

Gość taka jedna 38 latka
dziekuje Wam za pogadankę...miłą :) Ide posłuchać kowbojow i aniołow:) Pozdrawiam Was mili Panowie

Gość do takiej jednej
Taka jedna, jesteś z Poznania? :P

Gość darioplus
ja mam 25 lat i szalenie podoba mi się pewna 36 latka, ale jest tak piękna, kobieca i pociągająca, że jak ją widzę to normalnie szaleję i w sumie nie tylko ja, bo moi koledzy też do niej wzdychają, co tam, pomarzyć o niej zawsze możemy. ale gdybym miał możliwość umówić się z nią, zrobiłbym to bez wahania, tyle że ona jest mężatką i chyba raczej marne szanse mam.