Gość zakochana nadal Napisano Sierpień 11, 2009 Zwracam sie do was o pomoc poniewaz sama nie ejstem w stanie nic zrobic juz.Otoz 8 lat temu bylam z pewnym mezczyzna ktory byl starszy o 6 lat.Bylismy ze soba 3.5 roku.Zerwalismy gdyz dowiedzilam sie o jego zdradzie i odeszlam do innego mezczyzny ktory bardzo mnie ograniczal.Pomimo tego zawsze ja i Moja Milosc kontaktowalismy sie ze soba.Ja dzwonilam on odwiedzal mnie.Pomimo ze bylimy oboje z kims w zwiazku nie bylismy i nie chielismy ze soba urywac kontaktu zachowywalismy sie jak byla para ale niezdecydowalismy sie na zwiazek.Poniej wyjechalam za granice na 2 lata.Stracilam z nim kontakt ale wiem ze w tym czasie wielokrotnie mnie odwiedzial.Zlapalismy sie dopiero na naszej klasie napisal do mnie.Mielismy sie spotkac po moim powrocie do kraju ale do spotkania nie doszlo nie wiem czemu.Usunal konto z nk nie odpisuje na gadu-gadu.Nic.Wiem ze ma jakas nowa dziewczyne z ktora jest ponad 3 lata.Nie znam do niego numeru telefonu ani adresu do jego rodziny takze.Mam tylko numer gg i adres email(watpie zeby byl prawdziwy).Co moge zrobic by zlapac z nim kontakt?Prosilam go wielokrotnie o rozmowe to odmowil i to bylo ostatnie co do mnie napisla na gg.Chcialm zdobyc jakos nuemr IP ale nie dalo rady.Prosze pomozcie mi co mam zrobic aby go odzyskac aby miec z nim jakis kontakt?Jestem zrozpaczona to jets moja milosc ktora zranilam rowniez i chce to naprawic.Przepraszalam go ale to tez nie dalo rezultatow.Wyslalam fil o naszej milsoci z przeprosinami to tez nic nie dalo.Co moge jeszcze zrobic?Tylko nie piszcie ze mam zapomniec .po mimo ze mienlo tak wiele lat nie zapomnialam o nim a co gorsza KOCHAM GO!Prosze doradzcie co mam zrobic?Jak zlapac z nim kontakt?Prosze pomozcie(mieszkamy w tym samym miescie ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach