Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zakochana nadal

Jak odzyskac stara milosc

Polecane posty

Gość zakochana nadal

Zwracam sie do was o pomoc poniewaz sama nie ejstem w stanie nic zrobic juz.Otoz 8 lat temu bylam z pewnym mezczyzna ktory byl starszy o 6 lat.Bylismy ze soba 3.5 roku.Zerwalismy gdyz dowiedzilam sie o jego zdradzie i odeszlam do innego mezczyzny ktory bardzo mnie ograniczal.Pomimo tego zawsze ja i Moja Milosc kontaktowalismy sie ze soba.Ja dzwonilam on odwiedzal mnie.Pomimo ze bylimy oboje z kims w zwiazku nie bylismy i nie chielismy ze soba urywac kontaktu zachowywalismy sie jak byla para ale niezdecydowalismy sie na zwiazek.Poniej wyjechalam za granice na 2 lata.Stracilam z nim kontakt ale wiem ze w tym czasie wielokrotnie mnie odwiedzial.Zlapalismy sie dopiero na naszej klasie napisal do mnie.Mielismy sie spotkac po moim powrocie do kraju ale do spotkania nie doszlo nie wiem czemu.Usunal konto z nk nie odpisuje na gadu-gadu.Nic.Wiem ze ma jakas nowa dziewczyne z ktora jest ponad 3 lata.Nie znam do niego numeru telefonu ani adresu do jego rodziny takze.Mam tylko numer gg i adres email(watpie zeby byl prawdziwy).Co moge zrobic by zlapac z nim kontakt?Prosilam go wielokrotnie o rozmowe to odmowil i to bylo ostatnie co do mnie napisla na gg.Chcialm zdobyc jakos nuemr IP ale nie dalo rady.Prosze pomozcie mi co mam zrobic aby go odzyskac aby miec z nim jakis kontakt?Jestem zrozpaczona to jets moja milosc ktora zranilam rowniez i chce to naprawic.Przepraszalam go ale to tez nie dalo rezultatow.Wyslalam fil o naszej milsoci z przeprosinami to tez nic nie dalo.Co moge jeszcze zrobic?Tylko nie piszcie ze mam zapomniec .po mimo ze mienlo tak wiele lat nie zapomnialam o nim a co gorsza KOCHAM GO!Prosze doradzcie co mam zrobic?Jak zlapac z nim kontakt?Prosze pomozcie(mieszkamy w tym samym miescie )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować