maaartulkaaa 0 Napisano Sierpień 11, 2009 Jakie durexy są najlepsze ? jakie polecacie , chodzi mi o bezpieczeństwo , łatwosc zaloenia i ogolnie . prosze o porady . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaartulkaaa 0 Napisano Sierpień 11, 2009 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ta czarna 0 Napisano Sierpień 11, 2009 Extra Safe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parisss Napisano Sierpień 11, 2009 durex max pleasure Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiolaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 11, 2009 Ja uzywam z chlopakiem od roku durex extra safe są 3warstwowe , jeszcze nigdy nie pekla i zadnych innych przygod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiziamizia000 Napisano Sierpień 14, 2009 a ja tam uzywałam extra safe i były dobre do czasu gdy chłopak nie zacza narzekac ze sa troche za grube i mało przez nie czuc :( wiec kupiłam durex classic i od razu inaczej :D durexy sa ogolnie dobre mi nigdy nie pekły a jak nawet pekna to jest to wina zakladajacego a nie samego kondona :D a i najlepiej kupowac je w aptece :) bo wtedy wiadomo ze sa odpowiednio przechowywane :) pozdro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach