Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka777

poziom beta hcg

Polecane posty

Gość Agnieszka777

Witam! Brałam Cilest rpzez około 5 miesięcy, po czym przestalam je brac po około 4 tabletkach z przyczyn losowych.Przez przerwanienie ich przyjmowania w dniu 19.06 dostalam okres 23.06, czyli jakos tydzień po poprzednim okresie. Dziś jest 11.08, a ja nie dostalam @ od tego czasu. Licząc 28 dni od ostatniej @ powinnam dostac nastepna @ 20.07... 26.07 zrobilam test domowy, wynik negatywny. 31.07 (11 dni od spodziewanej @, 39 od ostatniej @) zrobilam beta hcg- wynik: 2,40, czyli brak ciązy. To juz 22 dzień spoznienia, mam sie martwic?Czy to wina odłożenia tabletek i zaburzeń hormonalnych? Dodam, ze zabaezpieczalam sie w tym czasie prezerwatywą, chociaz zdazal sie kilkusekundowy stosunek " bez".

Gość Agnieszka777
PROSZĘ o odpowiedź....denerwuję się tym bardzo. Może ktos wie, czy w prawidłowymc zasie wykonałam ten test, niby znam standardy, ale nie do konca wiem badanie jest wiarygoddne po takim czasie...

Gość ja bym na twim miejcu
poszła do gina,przepisze ci coś na wywołanie, i poproś o skierowanie na badania hormonalne

Gość Agnieszka777
Dodam, ze mam niewielkie problemy z tarczycą. Umowilam się na wizytę do gina za 3 dni...zobaczymy. Dzięki za odpowiedź!;)

Gość tan
czy beta ponizej 1 wyklucza ciaze na 100%?