Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu taki wstyd że szok

Strasznie obciachowa sytuacja...pomóżcie co myślec?

Polecane posty

Otóż to co przytrafiło mi się wczoraj najchetniej wymazałabym z pamięci:( Najgorsze jest to że mój chłopak, z którym jestem jakies 3 lata, wiedział o tym, pomógł mi strasznie, ale obawiam się, ze przez to może stracic na mnie w przyszlosci jakąkolwiek ochotę:( Mieliscie kiedys biegunkę?Taką mega straszną, ze już nie bylo ratunku, a wc zbyt daleko, żeby z Niego skorzystac? Mi sie to wlasnie wczoraj niestety przytrafilo, i nie mialam jak z tym walczyc...popuscilam w gatki( nie, to nie prowokacja, ani nic podobnego), zamykalam wlasnie firmę, kiedy mi sie to przydarzylo...juz nie bylo czasu na otworzenie jej ponownie:(ehhh Zadnych zapasowych spodni- kompletnie NIC:( Wpadłam w histerie, bo co moglam zrobic jesli do domu wracam tramwajem? Oczywiscie w tym momencie zadzwonil mój facet, bylam tak zszokowana ze powiedzialam mu co sie stalo... Fakt zachowal sie super, mimo ze mieszka te 50 km od mojego miasta, to jak sie dowiedzial, wsiadl w samochód, przyjechal po mnie tylko po to, zeby mnie zawiesc do domu( no i oczywiscie przywiózł swoje spodenki dla mnie na zmianę)... Ale oczywiscie tak mi bylo wstyd ze myslalam ze sie pod ziemię zapadnę...Atrakcyjna 23 latka zrobila kupę w gacie:(((( Natura, ale czy on teraz nie zniechęci się do mnie? Proszę Was o poważne odpowiedzi, wiem ze to wyglada na prowokację, ale siedze w pracy i caly czas o tym mysle... On jak zawsze sie odzywał mniej wiecej o tej porze dzis milczy... :( a ja odchodzę od zmysłów:(

Błagam napiszcie cos cyz na jego miejscu zniechecilibyscie sie do takiej laski? :(

Gość Ktoś taki
Jeśli się zniechęci, to znaczy, że jest dupkiem. Twój przypadek nie jest najgorszy, słyszałem o przypadku, gdy kobiecie puściły zwieracze podczas stosunku.

myśle że jeśli jest normalny to zrozumie. w końcu nic co ludzkie nie jest nam obce :) glowa do gory..

Gość andromeda błyszcząca
jeśli cię kocha, nie powinno to zrobić na nim jakiegoś negatywnego wrażenia, no zdarza się. Ja miałam coś takiego, że przy moim chłopaku, dziś mężu puściłam pawia na środku miasta, obrzygując swoje ubranie przy okazji, po prostu miałam zatrucie. Nie był to również miły widok i chociaż on się przestraszył (w dodatku nie miałam nic do wytarcia się), on jednak zachował zimną krew, hihi. Poleciał do pierwszego lepszego sklepu, kupił wodę mineralną i dosłownie ścierkę do podłogi (kupił :D ) i na mieście polewał tą ścierkę wodą i mnie wycierał :D Dziś jesteśmy małżeństwem a tamten incydent wspominamy ze śmiechem. Też mi było głupio jak nie wiem, wstydziłam się strasznie, a jak na następny dzień nie zadzwonił do mnie o porze w jakiej zwykł, to odchodziłam od zmysłów a każda minuta dłużyła się jak flaki, zadzwonił z trzy godzinnym opóźnieniem a ja przeżywałam 3 godziny horroru i normalnie klęłam się za to, że zechciało mi się spacerów przy zatruciu. Nie przejmuj się bardzo, myślę że nie będzie tak źle.

Wczoraj po tej sytuacji jeszcze zadzwonił... Wieczorem zapytac jak sie czuje... Ale dzis cisza...:( ja nie dzwonie bo nie chce sie narzucac, bedzie mial ochote to sam sie odezwie, ale mimo wszystko Boże tak mi wstyd:(:(:(

dodam jeszcze ze jak przyjechal to ja juz bylam umyta, swiezutka i pachnąca, takze nie widzial mnie w TYM stanie...podał mi tylko gatki przez drzwi i ubralam sie i wyszlam w Jego:( Ale sam fakt...

Nie będzie miał obrzydzenia. W dodatku siedzi teraz dumny i zadowolony, że mógł się wczoraj wykazać. Spisał sie na medal. Czy mu o tym powiedziałaś? Napisz mu kilka ciepłych słów...

wstyd w tej sytuacji to naturalne uczucie ..... powstydz sie ...ale nie za długo, bo w końcu życie płata nam różne figle... stalo sie... pomogł ci i to sie liczy...

faktycznie głupio. często Ci się to zdarza? może powinnaś pójśc do lekarza? pierwszy raz w zyciu mi sie zdarzylo cos takiego...:o tymbardziej bylam w szoku...

Gość hsbc
teraz to on powinien sie martwic o twoj stan zdrowia a nie sie nie odzywac przeciez to moze byc np sammonella albo grypa żołąkowa..............ah ci faceci

a już trudno, jest w pracy, moze nie ma czasu na to, żeby sie odezwac-mam nadzieje, że zrobi to pozniej bo jak nie to chyba sie zapadne pod ziemię... I tak mu jestem strasznie wdzieczna, bo gdyby nie on nie wiem co bym zrobila:(

Gość obrzydlistwo
ja bym od razu cie rzucil..jaka siara w ogole, laska zesrala sie w gacie, nie no żal

Samo to że przyjechał i pomógł Ci w tej sytuacji to jest plus .Uważam że jeżeli miałby sie tym zrazić...to by to zrobił od razu wyśmiał by Ci czy coś..a on pomógł..no i w ogóle zachował sie bardzo ok. Wydaje mi sie że zadzwoni ....nie martw się :) Przecież nie widział Cię w tym stanie to czym miałby sie zrazić to nie takie straszne :) Będzie dobrze :)

Gość gdyby nie on
to wrocilabys do swojej pracy, uprala pod zlewem zanieczyszcone gacie i tylek, wykrecila mocno, ubraala to mokre [albo i nie bo przeciez masz jakas dmuchawwe albo kaloryfer] i pojechala do domu bez wtajemniczania faceta i ludzi z internetu o swoich przygodach ze sraka. jednak ty wolalas o tym napisac w internecie. no, jestes bohaterka po prostu, a facet niewiele pomogl bo tylko przywiozl ci suche gacie, wiec tak naprawde nie przezywaj tego wydarzenia za mocno bo nie jest ono tego warte. kazdemu sie zdarza i w jeszcze gorszych warunkach bo np.nie ma gdzie sie wyproznic, a o przebraniu mowy nie ma bo jestes od domu daleko. :P

Gość katarina muzyczna
>>obrzydlistwo, życzę ci podobnej sytuacji przy lasce, zmiękniesz wtedy i nie będziesz pluć jadem palancie!!!

"to wrocilabys do swojej pracy, uprala pod zlewem zanieczyszcone gacie i tylek, wykrecila mocno, ubraala to mokre [albo i nie bo przeciez masz jakas dmuchawwe albo kaloryfer]" no jasne.tym bardziej ze mialam swiadomosc, że szef moze w kazdej chwili przyjechac. a i tak przeciez do porządku jakos musialam sie doprowadzic, jak pisalam, jak on przyjechal to bylam czysciutka i pachnąca-tylko bez spodni:( wiec jak w samych strinach mialam poginac do domu? nie czuje sie ze jestem bohaterką, wręcz przeciwnie... wstyd mi, ale naprawde ciekawe czy ty w takiej sytuacji umialabys racjonalnie myslec? Kazdy jest mądry jak nie przezyl czegos takiego...:o A on sam zadeklarowal pomoc, przyjechal chociaz nie musial 50 km, zebym nie musiala sie wstydzic przed innymi ludzmi... Za to mu bede wdzieczna jeszcze dlugo- i nie wazne co zrobi:(

heh. zadzwonił:) nawet nie wiecie jak mi ulżyło... pytał jak tam sie czuje i w ogóle... normalnie gadał jakby nigdy nic:) ulżyłooooo

Gość fgsdg
siara jak ja pierdole! na miejscu tego typa juz bym do ciebie nie dzwonil

Gość no i git
widac ze dobry z niego chlopak:)

[zgłoś do usunięcia] fgsdg siara jak ja pie**ole! na miejscu tego typa juz bym do ciebie nie dzwonil jak widac mój chłopak jest na tyle mądry, że rozumie takie sprawy i przede wszystkim mnie kocha, skoro dzwoni... A dzwonił już pare razy żeby zapytac jak sie czuje i czy dotarłam do domu po pracy...bez żadnej wpadki:) teraz rozumiem, ze takie coś każdemu może sie przydarzyc... przytrafilo sie mi i mialam szczescie, że akurat sam do mnie zadzwonił, bo nie wime czy mialabym na tyle odwagi, zeby zadzwonic do niego pierwsza i poprosic o pomoc w tej sprawie...:o

Gość jestem w szoku co tu czytam
że też istnieją jeszcze tacy faceci:) pozazdroscic autorce

Gość slodkogorzkaprowokatorka
rzeczywiscie obciach:o ale super masz faceta;)🖐️