Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doraaaa

usg a płeć dziecka

Polecane posty

Gość doraaaa

Witam dziewczyny, jestem wg OM w 23 tc. Byłam dziś na usg i lekarz stwierdził, iż będzie to chłopak. Zresztą sama widziałam i jąderka i... A ja tak bardzo marzyłam o dziewczynce. dodam, że lekarz ten dsyponuje dobrym sprzętem. Mam do Was pytanie, czy i ilu z Was zdarzyło sie, iż na usg wyszedł chłopak, a potem podczas kolejnego badania bądź już samego porodu okazało się, że to dziewczynka. Ja już nawet zaczęłam do swojego brzuszka mówić i nazywać to dziecko imieniem dziewczynki...Wiem, że prawdopodobieństwo pomyłki jest większe w przypadku dziewczynki, dlatego pytam, jak to było w przypadku chłopców.

"Ja już nawet zaczęłam do swojego brzuszka mówić i nazywać to dziecko imieniem dziewczynki..." wybacz, ale to świadczy tylko i wyłącznie o Twojej własnej głupocie :0

Gość sfdfd
Nakręcaj się dalej na określoną płeć to depresja poprodowa murowana. Jak można być tak infantylną!!?

Gość 34 t.c. ...
Dziewczyno wyluzuj. Chłopiec może być kochanym synkiem, gentelmanem, możesz go tyle nauczyć.... Nie obarczaj siebie i dziecka goryczą, że nie jest dziewczynką. Dziecko to cud, bez wzgkędu na płeć. Najważniejsze żeby się zdrowo rozwijało :) Głowa do góry. Musisz oswoić się z tą myślą.

Oj jak ja bym chciala byc na twoim miejscu:) ale druga dziewczynka tez mile widziana :) bedzie dobrze jak utulisz syneczka w ramionach to zobaczysz powodzenia....

Ja do 7 miesiaca bylam przekonana ze to bedzie synek, a okazuje sie ze bedziue cora. Nie lubie dziewczynek, al jak ja zobaczylam na usg 3d, ta buzke otwarta, od razu sie zakochalam :) I z Kacpra stala sie Nikola badz Maja :)

a ja o tym ze bedzie dziewczynka dowiedziałam sie jak juz urodziłam:P cudowna niespodzianka, to moja 1 niunia

Dora widze ze mamy ten sam problem tez jestem w 23 tyg wczoraj miałam usg i lekarz pow mi ze na 100% chłopak ja byłam w totalnym szoku bo wszystko wskazywało ze bedzie kobitka a byłam na usg 4D Ale wazne ze jest zdrowiutkie:)