Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleganza

Możliwe zapolodnienie?

Polecane posty

Gość eleganza

witam, mam pytanie do osób doświadczonych. Wczoraj po pieszczeotach mojegop człionka mojego partnera ręką on założył prezerwatywę. Kochalismy się, doszło do wytrysku, ejdna w prezerwatywę. Prezerwatywa nie zsunęła się ani nie pękła jednak po jej założeniu przez mniej więcej minutę stymulowałam członkiem partnera (który ubrany już był w prezerwatywę) reką na której przed paroma minutami znajdowal sie płyn wydzielany przez mężczyzne jeszcze przed wytryskiem. Czy przez to mogło dojść do zapłodnienia?

Gość alinkas
jestes w ciąży

Gość anna 123456
Wydaje mi się ze to mało prawdopodobne...

Gość eleganza
pragnę tu jeszcze raz podkreślić że reka była wcześniej w płynie wydzielanym przez mężczyznę przed wytryskiem. dlatego obawiam się że plemniki z tego płynu mogły przenieść się z mojej reki na prezerwatywe.

Gość juliuszs
no jasne że mogły mogłas zajsc jak nic

Gość anna 123456
który to dzień cyklu u Ciebie był?

Gość eleganza
11 dzień.. płodny :(

do eleganza: jeżeli chodzi o ten płyn, który miałaś na ręce to wejdź w ten link -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat *własnie przed chwilą ktoś inny podał ten link na forum, także przeczytałam informacje, bo widać sama musiałam sie dokształcić.. przeczytaj.. ale wg mnie, jeżeli prezerwatywa nie pekła, ani nie było mozliwości, żeby sperma dostała się do pochwy, to szanse na ciąże są nikłe..

jeżeli chodzi o ten płyn, który miałaś na ręce to wejdź w ten link -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Preejakulat *własnie przed chwilą ktoś inny podał ten link na forum, także przeczytałam informacje, bo widać sama musiałam sie dokształcić.. przeczytaj.. ale wg mnie, jeżeli prezerwatywa nie pekła, ani nie było mozliwości, żeby sperma dostała się do pochwy, to szanse na ciąże są nikłe..

Gość karolina _slaski
Kochałam się z facetem, zabezpieczylismy sie prezerwatywą. On miał orgazm, zdjal prezerwatywę. Ja go po chwili jeszcze chwile pomacałam po penisie i był trochę mokry, wiec przetarlam go raz o posciel a po moze 2 minutach wsadziłam kawalek palca do pochwy. Mam schizy ze moglo dojsc do zaplodnienia.

Gość G...
taaa jesteś w pół ciąży pod pachą pfff

moim zdaniem nie ma szans żeby doszło do zapłodnienia. do zapłodnienia potrzeba odpowiedniej ilości plemników i do tego potrzebny jest wytrysk faceta w środku. w przypadku przeniesienia spermy przy pomocy bielizny ręki lub innych.. możliwość zajścia w ciąże jest niewielkie.

Gość młoda_położna
to smutne,że wiedza na temat seksu, możliwości zajścia w ciążę jest tak niska. jednym słowiem polska edukacja seksualna nawala na całej lini. A przecież zamiast Bravo Girl można kupić mądrą ksiażkę, przepełnioną odpowiednią wiedzą z tego zakresu. Zajście w ciaże raczej mało możliwie, jednak radzę się doksztalcić, bo w przyszłości ta niewiedza moża mieć negtywnu skutek.

Gość tak jedz na porodowke
dziewczynko wez do reki podrecznik z bilogii i poczytaj za nim zaczniesz bawic sie w sex masakra!!!!

Gość zlotowłossaaa
słyszał kto kiedy o zapłodnieniu przez palec? skurczybyki te plemniki,,, przeżyły na powietrzu...