Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drozdi

wszyscy podrywają moją dziewczyne

Polecane posty

Ps ja tam lubie gdy mi moją lasie podrywaja... zwlaszcza jak jakis leszcz ją zagaduje wciska kit, jakis telefon stara sie wyciągnąć.... a ja wtedy podchodze i zgarniam mu ją sprzed nosa :D:D

Gość Drozdi
kiedys to pochlebiało własnie ale poźniej to juz coraz bardziej chamskie , przeżyłem z nia pobyt w wojsku , dwa razy byłem w Norwegii i nigdy nie pomyślałem gdzie ona jest co może wdanej chwili robic , no i będąc w norwegii przypomnial o niej sobie chłopak z dziecinstwa , który ja zostawil nagle wzięło mu sie na przyjaźń i co sie okazalo ze po paru spotkaniach proponował jej rożne rzeczy wiedząc ze ona jest ze mną , potem okazało sie ze wpadł z jakas dziewczyna i napisał na naszej klasie do mojej Malwiny ze ona go w dziwny sposób podnieca i takie tam , no napisałem od razu do kolesia że go rozerwe albo lepsze bedzie jak napisze do jego dziewczyny , a propos żal mi jej bo maja sie pobierac ....

Gość Nienormalny facet dosłownie
Komiczne czy komicznie, to do ciebie. Gdyby zamknięto mnie i ciebie w jednym pokoju, gwarantuje że nie wyszedłbyś stamtąd żywy. Zajebałbym cię z największą przyjemnością, a potem ułożył twoje martwe usta w grymas i myślałabym że teraz nie jesteś już taki cwany. Dziękuję za uwagę.

Gość Drozdi
na moje jajka dziewczyna nie narzeka a kompleksy chyab każdy jakieś ma dzięki za rady nie bede więcej smucił pzdr

"Komiczne czy komicznie, to do ciebie. Gdyby zamknięto mnie i ciebie w jednym pokoju, gwarantuje że nie wyszedłbyś stamtąd żywy. Zaj**ałbym cię z największą przyjemnością, a potem ułożył twoje martwe usta w grymas i myślałabym że teraz nie jesteś już taki cwany. Dziękuję za uwagę." kolejny komados klawiatury :D jest bardzo odważny... potrafi napisać wszystko i zadeklarować najznamienitsze czyny.... potem, co prawda, musi zmienić spodnie - wiecie, zwieracze mają swoje prawa oraz odczekac dłuższą chwile, by spocone palce przestały drżeć po tym akcie odwagi, ale przyznam - jestem pod wrażeniem :D:D

Komiczne ręce nigdy mi się nie trzęsą, ani nie pocą. Z innych anomalii - w ogóle nie mrugam. Sam jesteś komandosem klawiatury. Najlepiej pasujesz do określenia które stworzyłeś. Ja mam żółte papiery i nie zdobywam się na żadne akty odwagi tylko po prostu coś robię. W weekend zawsze nocą jestem poza domem kręcę się koło dyskotek pubów i klubów. Zawsze znajdzie się taki cwaniakujący maczo jak ty, który zaczepi śmiesznie wyglądającego typka i będzie się chciał z niego pozgrywać. Potem jak się okazuje w pewnym punkcie, że ma przed sobą świra i socjopatę już nie jest mu tak wesoło. Ale dla mnie to jest ten moment kiedy nie odpuszczam. Jak już napisałem wcześniej - działaś mi na nerwy. Gdybyśmy się spotkali chętnie zakończyłbym twoją karierę na tej planecie.

Gość ZNAMTOOO
Miałem podobną sytuacje, byłem z kobietą, która mogła mieć każdego faceta.. kiedy szła ulica, nie było gościa, który nie gapił sie na nią.. troche denerwowało, acz kolwiek czułem sie tez bardzo dumnie idąc z nią.. a już w ogole kochałem sytuację kiedy np w sklepie sprzedawca próbował coś do niej zagaić, ja nagle podchodziłem, klepałem ją w tyłeczek i leciałem przy kasie w ślimaka, bądź kiedy zamawiałem pokój w hotelu, i ten wzrok recepcjonisty na mnie, który mówił (jak on to zrobił...) (czytaj: jak upolował taką kobietę) to było piękne.. szkoda, ze juz przeszlo i nie wróci :(

Nienormalny facet dosłownie - długo odpisywales, bo ciezko sie pisze jedną ręką :D... druga wiadomo - caly czas skryta pod biurkiem, pracuje zawzięcie... :D:D

Ps nigdy nie zaczepaim ludzi, nie mam tego w zwyczaju - kazdy sobie żyje jak chce... dopoki nie zaczyna na ten temat marudzic - wtedy po prostu komentuje..

Komiczne, masturbacja nie sprawia mi żadnej przyjemności. Nie odpisywałem, bo nie byłem przez ten czas na tym forum. Wierzę że taki komandos jak ty to zrozumie.

No to moze jest dla Ciebie nieprzyjemna? Socjopaci to lubią :) Serio tak słyszlaem - mialem laske psychiatre

" acz kolwiek czułem sie tez bardzo dumnie" "w sklepie sprzedawca próbował coś do niej zagaić, ja nagle podchodziłem, klepałem ją w tyłeczek i leciałem przy kasie w ślimaka" Nie wierzę, że inteligentna dziewczyna poleciałaby na takiego prostackiego analfebetę, co leciał w ślimaka :classic_cool: chyba że tipsiara jakaś...

wyszłamowa - nawet nie wiesz, jakie inteligentne, wyksztalcone laski bywaja prostackie w kwestiach emocjonalnych

Gość ciekawa i przeciętna
Drozdi czy moglbys opisać jak wygląda Twoja dziewczyna? Chcialabym wiedziec jak trzeba wygladac zeby miec az takie powodzenie? Sama tez bym tak chciala - bardzo zazdroszcze Twojej dziewczynie. do - mam powodzenie - hej a Ty moglabys siebie opisac? Tak zazdroszcze dziewczynom za ktorymi inni się ogladaja - co tu zrobc zeby tez miectakie powodzenie - jaki trzeba miec wyglad??

Gość A CO TO WŁAŚCIWIE ZNACZY
"LECIEĆ W ŚLIMAKA"???!!!

I rozmawiałeś z nią o masturbacji socjopatów?

Gość całowanie sie

Gość some other guy
Do ciekawej i przeciętnej. Nie jestem drozidm, ale sam czegoś takiego doświadczyłem. Tu nie chodzi o wygląd (choć ta moja dziewczyna też była bardzo ładna) tylko zachowanie i charakter połączony z tym wyglądem.

Gość A CO TO WŁAŚCIWIE ZNACZY
EEEE, a już myślałem, że coś bardziej wyuzdanego. Chyba musze się... ogarnąć :D :D :D

Gość Drozdi
'' Ciekawa i przeciętna '' moje gg 580694 moge ci ją pokazac ;)

some other guy - tzn jak zachowuje się taka dziewczyna? Rozumiem że chodzi o pewność siebie? Ale to nie jest proste jeśli nie wyglada się tak jak by się chciało... Mi chodzi o wygląd wtedy zachowanie przyjdzie samo :) Wydaje mi się, że chodzi o typ Dody? Dobrze myslę? Drozdi odezwałam się do Ciebie na gg

Gość some other guy
Dżizas! Doda to ostatnia osoba którą bym przyrównał. Chodzi o dziewczynę, która ma w sobie mnóstwo wdźięku, klasy, ma zawsze szczery uśmiech dla każdego, potrafi rozmawiać - bo rozmawiając z nią czuje się, że jest naprawdę zainteresowana, jest otwarta, dużo sama mówi o sobie, przy tym wiesz - ma poczucie humoru, potrafi odnaleźć się w każdym towarzystwie itp. Wrażliwa, potrafiąca dostrzec piękno zarówno w rzeczach jak i w człowieku, w jego wnętrzu. Z wyglądu jest to ładna, a nawet bardzo ładna dziewczyna, tylko że obiektywnie mówiąc w Polsce jest wiele ładnych lub bardzo ładnych dziewczyn. Ale to właśnie jej osobowość połączona z jej wyglądem tworzy z niej prawdziwie wyjątkową osobę.

Gość some other guy
chciałaś odpowiedzi a teraz gdzieś znikasz :P

some othe gu - nie znikam tylko nie siedzę cały czas przy komputerze :) Przyszła mi na myśl Doda bo nie oszukujmy się - za taką dziewczyną raczej faceci się oglądają a do tego jest pewna siebie ( w jej przypadku może aż za bardzo)...Ty mi tak naprawdę nie opisałeś tej dziewczyny wyglądu tylko jej osobowość a uogólnienie, że jest bardzo ładna to naprawdę niewiele mi mówi bo każdemu jak widać podoba się co innego - chodziło mi o opis, jaką ma twarz, figurę, karnaję, włosy, jak się ubiera...a nie, że jest ładna :) lol

Gość gupia prowokocja
TA DZIEWCZYNA NIE ISTNIEJE, jest wytworem Twojej wyobraźni !

Gość araszarakarata
Nie przejmuj sie bedzie dobrze! to,ze nie nalezysz do najzamozniejszych to nic.Jak bedzie chciala znalezc sobie bogatszego faceta to i tak tego nie upilnujesz a to bedzie o niej swiadczyc.Skoro jest z Toba a Ty jak sam twierdzisz studiujesz i nie przelwea Ci sie to znaczy,ze cos w Tobie jest;) nie boj nic nawet jesli Wam nei wyjdzie to koneic swiata

stary jakiś ten topik :( ale nie moge sie powstrzymać :) "zwlaszcza jak jakis leszcz ją zagaduje wciska kit, jakis telefon stara sie wyciągnąć.... a ja wtedy podchodze i zgarniam mu ją sprzed nosa" mam tak samo :) Zajebiste uczucie :)

Gość prostackie i hamskie
dziwi mnie to co piszecie.. tez mam powodzenia ale jak ide ze swoim facetem to zaden mnie nie podrywa bo widzi ze ide z chlopakiem SWOIM.. i napewno nikt nie rzuca mi chorych tekstow.. patrza sie owszem alenikt za mna nie wola;/ ale to pewnie dlatego ze moj facet jest dobrze zbudowany i boja sie dostac w leb

Mam podobnie. Spotykam się ze śliczną 23 letnią brunetką ;). Najlepiej olać sprawę i cieszyć się z tego że tu i teraz ma się taką ekstra dziewczynę. Nie ma sensu starać się być kimś lepszym niż teraz jesteś. Bo najdziwniejsze jest, że zagadywać próbują zupełnie leszczowaci faceci choć są z góry skazani na porażkę.