Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzalonaZnatury

Oszukana czy naiwna ??

Polecane posty

Gość SzalonaZnatury

Sama nie wiem czy zostałam oszukana czy jestem zbyt naiwna?? Ale moze od poczatku. Półtora roku temu wyznalam Mu co do Niego czuje, on wtedy byl z inna. Zrozumiałam- nie narzucałam się. Pół roku później z nia zerwal a między nami zaczeło sie robic "fajnie". Nigdy pomiedzy nami nic nie zaszło. Mamy na studiach zgrana paczke i oboje w niej jestesmy. Ja ciagle cos do niego czulam ale nie chcialam sie narzucac-taka juz jestem. Mielismy swietne stosunki i super sie dogadywalismy. Tydzien temu cala grupa wyjechalismy na wspolne wakacje. W pierwsza noc Kochalismy sie ze soba......To byla chwila, zawsze go pragnelam, nie moglam sie powstrzymac. Nawet przez chwile nie pomyslalam ze to Złe gdyz myslalam ze skoro On wie co do niego kiedys czułam nie przespal by sie ze mna tylko dla zabawy...Niestety na drugi dzien okazalo sie wlasnie tak........Jak on mógł ?? :( Jestem zalamana, nie moge pzrestac o nim myslec, i co teraz ???

Gość latte_
To przykre, ale dla facetów sex to naprawde nic poza fizyczną przyjemnością :( nie jest Ciebie wart..

nie jesteś ani oszukana ani naiwna. Po prostu zrobiłaś co czułaś. Fakt teraz możesz się z tym źle czuć, ale uważam ze niepotrzebnie. Nie pokazuj ze sie przejmujesz. Są straszniejsze rzeczy na śiwecie. Zyj swoim życiem i nie załamuj sie. Zapomnisz o tym jak poznasz normalnego faceta.

Gość SzalonaZnatury
Czyli co ? Pokazac mu ze dla mnie to tez nic nie znaczylo? Chcialabym zeby to bylo takie proste tymbardziej ze spedzamy cala grua naprawde duzo czasu razem ehh

jestes strasznie naiwna... jakby chciał, to juz dawno by z Tobą był. Zaliczył Cię i to w chamski sposob... nic więcej nie chce od Ciebie. To przykre, rozumiem ze pewnie teraz jest Ci cieżko. Jakby nie patrzeć to kawał ciu*a bo potraktował Cię jak zabawkę. Powinnaś z nim urwać kontakty, bynajmniej ja bym nie umiała nadal kolegować się z takim kretynem...

własnie tak pokazać, ale też wewnetrznie to poczuć, wtedy bedziesz pewniejsza siebie. Ja osobiście unikałabym kontaktów z nim...

Gość SzalonaZnatury
Biczajka_ wbrew temu co chcialabym uslyszec wiem ze masz racje:(

Szalona z natury Zachowałaś się nieodpowiedzialnie, teraz ponosisz konsekwencje. Wiem, ze serce mowi jedno a rozum drugie, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo- teraz wiesz jaki jest, o co mu chodzi, jaki jest na prawdę. takze tego 2 no dla mnie wiele.

To w niej tkwi błąd, to ona jest naiwna. Facet jest wolny, ma przed sobą napaloną zakochaną niewiastę. No dziwny by był jakby nie wykorzystał okazji jeśli na dodatek ona mu się podoba. Tu nie ma chamstwa.

Mysle, ze jak facet jest w porzadku, to powie tej "napalonej", ze ok , moga sie kochac, ale nic do niej nie ma i to nic nie bedzie dla niego znaczylo. Ale po co marnowac czas, lepiej puknac a potem niech placze, a ja bede macho hoho , pssss zenada...

Nawet jak nie zapytala , to on wiedzial, ze ma cos do niego, wiec mogl sam dodac... dla mnie zachowal sie chamsko i tyle. Tak się nie robi. Owszem autorka tez nie jest tu bez winy. Dala sie poniesc i oto skutki.

Panienka rozkłada nogi, a chłopak będzie krzyczał "EJ, SORRY NIEE, BO CIĘ NIE KOCHAM". Spójrz na sprawę realnie...

Gość SzalonaZnatury
oczywiście ze nie jestem bez winy- nigdy tego nie mowilam. Wiem tylko ze ja bym nie potrafila nikogo w taki sposob skrzywdzic- i dla mnie to jest naturalne. Przynajmniej wierzylam w to przez 24 lata mojego zycia. Tak wiem -naiwne i dziecinne ehhhh

Panienka rozkłada nogi, a chłopak będzie krzyczał "EJ, SORRY NIEE, BO CIĘ NIE KOCHAM". Spójrz na sprawę realnie... tylko ze akurat ta sytuacja tak nie wygladala. Bo on wiedzial , ze ona cos czuje do niego. No ale ciezko ruszyc glowa, lepiej tym co ma się nizej...

Byłaś wtedy z nimi w sypialni? :) Nie. Ja też nie. Ale podejrzewam, że pożądanie przemówiło przez oboje. Zakochanej kobiecie wolno jest ulec facetowi, a facet już nie może się bzyknąć z kobietą pod wpływem emocji bo powiedzą, że myśli fiutem.

Gość janeczkaaaaaaaaaaaaaa
raczej naiwna :( przykro mi Dla facetów seks to sport. Ale ędzie następny, o niebo lepszy, nie martw się :))

Nie bylam, ale autorka o tym napisala , takze wyluzuj :P No sorry , ale ja potrafie zrozumiec. Bo byla zakochana,. Gdyby nie byla , to bym nie potrafila ;) bo poped seksualny nad czlowiekiem nie powinien panowac. Jak nic do niej nie mial to po co mu to bylo? zeby sie tylko zabwaic i zaspokoic. Wiec jest dla mnie chamem:D

Gość buba125
w tym wypadku oszukana = naiwna. nie wiem czy slyszalas, ale podobno faceci potrafia oddzielic seks od milosci. a my kobiety nie.

takze tego 2 pss, tak sobie tlumacz. Ciagle pisze o tej konkretnej sytuacji. Wykorzystal ja i tyle, tak prawdziwy facet nie robi :P

Tak robi niemal każdy facet. :) I część kobiet też daje się czasem ponieść zmysłom, emocjom, chwili. Stąd się bierze przygodny seks, stąd się biorą zdrady. Czasem się z tego rodzi uczucie i stąd też się biorą małżeństwa:D

I wlasnie dlatego uwazam, ze zle zrobila i ona i on. Nie popieram przygodnego seksu, a zdrady to juz calkiem . Owszem, rozumiem, kazdy czasem daje sie poniesc, byle nie za kazdym razem (mam na mysli seks kiedy jest się wolnym, zdrady nigdy nie poprę, w żadnym wypadku ) . Zawsze uwazalam, ze moralnosc idzie w parze z inteligencją...

a fajnie Ci było ? to cjesz się zamiast narzekać. naiwna nie jesteś (miałaś prawo myśleć że będzie fajnie) oszukana też nie jesteś bo nic nie wsponinasz żeby obiecywał a nie dotrzymał...

To czemu czasem niewykształcone, naiwne, głupiutkie dziewczyny wychowywane w rodzinach konserwatywnych i bardzo religijnych utrzymują cnotę do ślubu, a w kręgach inteligencji tworzą się orgie?

a co cnotliwość czy orgie mają wspólnego z moralnością?