Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co zrobiliście

Przyłapani podczas sexu

Polecane posty

Gość Co zrobiliście

Mam takie pytanie co zrobiliście gdy dziecko was przyłapało podczas seksu. Bo ja akurat uprawiałem z moją żoną anala gdy przyszła moja 5 letnia córka a my już tacy wystraszeni nie wiedzieliśmy co powiedzieć więc wypaliłem że daje klapsy mamie.

Ja bym zamontował zamek, albo chociaż zasuwkę w drzwiach do waszego pokoju. To by rozwiązało problem.

Gość Co zrobiliście
No tak ale nasze dziecko nigdy z pokoju nie wychodził w nocy więc nie było sprawy a wczoraj pierwszy raz anala spróbowaliśmy i moja żona strasznie to przeżywała wiecie o co chodzi

Gość Co zrobiliście
I pewnie się wystraszyła że jej coś robie

Tak. Rozumiem. Cóż, myślę że córeczka nie bardzo rozumiała w czym rzecz, więc się nie przejmuj. I pamiętaj o zasuwce.

Gość Co zrobiliście
Będę pamiętał. A ktoś oprócz mnie miał takie wpadki ??

Gość cindyna
To straszne. Radzę jak najszybciej zapisać córkę na terapię do psychologa, gdyż ten bezbożny obraz może ją prześladować do końca życia.

Gość Co zrobiliście
Komediant mówi co innego

Gość cindyna
ale jak kiedyś zacznie dojrzewać i interesować się "tymi" sprawami, to skojarzy sobie wszystko i przypomni co robiliście.

Gość Co zrobiliście
Jest chyba na tyle mała że za parę lat tego nie skojarzy

Ja nie mam dzieci ale czytałam o tym że powinno się dziecku wytłumaczyć że mamusia i tatuś sobie w ten sposób okazują miłość i koniecznie z dodaniem że tak robią dorośli jak się kochają. Chodzi o to żeby sobie nie pomyślała że robiłeś jej mamie krzywdę, albo żeby nie miała jakichś negatywnych odczuć związanych z zaistniałą sytuacją. Z klapsami myslę że nie powinieneś tego mówić bo dziecku się klapsy moga negatywnie kojarzyć ale że powiedziałeś to trudno, możesz powiedziec że mama dostała klapsa bo coś źle zrobiła, ale koniecznie jej wyjaśnijcie to w jakiś pozytywny sposób i zasuwa to dobry pomysł :D.

o własnie z tym pukaniem zapomniałam napisać że to dobry moment żeby je nauczyć pukac i czekac na "Proszę" ewentualnie nauczyć ją że jak sypialnia jest zamknięta to nie wchodzimy do niej albo wcześniej pukamy. Musicie koniecznie dziecku powiedzieć że w tych momentach chcecie być sami, ważne tutaj jest też tak jak bazienka napisała codzienne okazywanie sobie miłości poprzez przytulanie, całowanie itp i między innymi jest seks tyle że z zaznaczeniem że seks jest dla osób dorosłych.

Gość Co zrobiliście
Dzięki za odpowiedzi porozmawiam z dzieckiem i mu wyjaśnię

wiesz z tymi klapsami to mi przyszedł inny pomysł do głowy. Dziecko może je kojarzyć negatywnie ale możecie sprawić żeby kojarzyło nie tylko negatywnie, a mianowicie chodzi mi o to nie wiem czy przy dziecku czasem poklepujesz żonkę po tyłku, no wiesz takie delikatne klapsiki miłosne. Jak sprzedajesz żonce takie klapsy codziennie to możesz nawiązać do tego, a jak nie to możesz zacząć to robić tak żeby dziecko nie kojarzyło tych klapsów które dawałeś mamie za coś złego.

Gość MamusiaJulki
Mam 4 letnią córkę Julię . Zawsze miała dostęp do naszej sypialni . lecz pewnej nocy nie mogła wejść bo ja z mężem się kochaliśmy i nie chcieliśmy by nas w tej sytuacji zobaczyła . Poźniej oczywiście wyjasniliśmy jej że mamusia i tatuś też chcą mieć trochę prywatności a jeżeli będzie coś chciała ma pukać i czekać na proszę . Wytłumaczyłam córce że mamusia z tatusiem się kochają i chcą sie poprzytulać w inny sposób .

Gość gość
A myslalem o innym przylapaniu. rodzice mojej wtedy 16 letniej dziewczyny nas przylapali jak rżnąłem ją na leżąco od tylu