Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ximixi

O głupocie nastolatków

Polecane posty

Gość ximixi

Witam pisze post tutaj ponieważ z uwagi na zdjęcie chyba nie wypada gdzie indziej:D Otóż znalazlam serwis, na ktorym młodzi zadaja pytania, no i jako dziewczyna po studiach pomyslałam ze moge im w czyms pomoc, oto wątek który nie daje mi spokoju przeczytajcie http://zapytaj.com.pl/Category/021,003/2,877142,Wroc_do_wybranego_pytania.html i powiedzcie mi, czy dzisiejsze nastolatki sa faktycznie takie głupie, czy ja tu czegos nie rozumiem ?:) Pozdrawiam

Odpowiedź na postawione pytanie jest prosta. Należy regularnie rozciągać wargi sromowe mniejsze.

Gość mamammamama
ten link to chyba zle skopiowany jest...... czy tylko mi sie nie chce otworzyc?

Gość ximixi
http://zapytaj.com.pl/Category/021,003/2,877142,Wroc_do_wybranego_pytania.html jeśli powstala spacja w linku to skasuj ja mi nie chodzi o rozciaganie, tylko o wypowiedzi ze babka na zdjeciu ma 45-50 lat....

Gość lol niezly filmik

ximixi --> dobrze napisałaś, to nie jest zależne od rozciągania czy odbytych stosunków, a genów. a laska może mieć zarówno 40 lat jak i 25, po samej myszy ciężko jest rozpoznać..

Gość ximixi
Tylko ja nie moge pojąć dlaczego te małolaty są takie głupie Ja w ich wieku wiedziałam takie rzeczy... Co sie porobiło z tymi dzieciakami? ;/

ehh naprawdę edukacja w szkole powinna obejmować szerszy zakres wiadomości o takich rzeczach bo młodzież w Polsce nie ma w ogóle pojęcia o seksie i o dojrzewaniu :O nie rozumiem tego bo ja w wieku 14 lat miałam większa wiedzę od mojej matki :O a teraz jakbyśmy się cofali do średniowiecza ... Rozwalił mnie tekst z "ROZCIĄGANIEM" haha poprostu trzebva być idiotą ,żeby myśleć ,że "motylki" są od rozciągania czy tez wsadzania sobie różnych rzeczy :D żałosne...

przecież myszka jest elastyczna. swojego czasu to przez dwa lata z kobietą kochałem sie prawie codziennie, czasem jak zachciało nam sie eksperymentować to nawet były elementy fistingu i co? i jej myszka jak była na początku malutka, śliczna i różowa tak nadal taka pozostała! tak wiec nie wiem skąd biorą ludzie takie bzdury wyssane z dupy chyba :O

Gość ximixi
http://zapytaj.com.pl/Category/021,001/2,965033,Wroc_do_wybranego_pytania.html (jak sie link przedzielił to usuńcie spacje) kolejny przykład głupoty nastolatków ta 12 letnia dziewczynka twierdzi ze błona dziewicza sama w sobie jest wystarczajacym srodkiem antykoncepcyjnym :D no normalnie mi rece opadaja ...

Ta głupota to wynik braku edukacji seksualnej w szkole oraz podejmowania współżycia seksualnego w zbyt młodym wieku.

Gość ximixi
moze i brak edukacji, ja w szkole wogole nie mialam "sexu" ale takie rzeczy to wiedzialam i moje kolezanki tez... ja nie wiem skad sie ta glupota bierze