Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anabellas

RANKING NAJLEPSZYCH DIET

Polecane posty

Gość anabellas

dieta na której schudłyście... no właśnie na jakiej, ile i w jakim czasie. pomyślałam że utworzymy taki ranking żeby osoby które chcą schudnąć mogły dobrać dietę. bo czytania o wszystkich to kto ma na to czas :P a tak to będzie można wybierać i pisać... zapraszam!

Gość niewiemcowybrać
MŻ - mniej żreć + regularny ruch 20 kg/5 miesięcy :P

Najlepsza dieta to taka, którą dietetyk opracuje specjalnie dla osoby, chcącej schudnąć. Plus ruch oczywiście. Ja przez 2 miesiące diety schudłam 8 kilo, bez efektu jo-jo, czuje się fantastycznie. Przez pierwszy miesiąc byłam na 1200kcal, przez następny na 1000kcal- nie czułam głodu, cera mi sie poprawiła no i ładnie chudłam. Wcześnie próbowałam różnych diet, efekt owszem był, ale szybko nadrobiłam stracone kilogramy.

Gość maliktoproscho
ja schudłam na diecie IG 4 kg w miesiąc.. no i ćwiczenia. a właśnie ile na dzień poświęcacie ćwiczeniom??

Gość surowe_jest_zdrowe
należy zmienić nasze nawyki żywieniowe, dobrze jest dobrać dietę do swojej grupy krwi. Najsłynniejszy dietetyk USA Dawid Wolfe zaleca aby stosunek żywności surowej (warzywa i owoce) do gotowanej wynosił : 51 - 80 % - surowego 49 - 20 % - gotowanego

ja rok temu na amerykańskiej w 2 tyg - 10 kg ;d i nie miałam efektu jojo . tylko potem po kilku miesiach mialam problemy ze zdrowiem . a i wrocily mi 3 kg od tamtej pory , od niedawna znow się odchudzam by dojsc do tej idealnej dla mnie wagi: )

Atkins, ale przeprowadzony uczciwie bez pomijania dalszych faz jest na prawdę skuteczny. Dieta na której byłam calutki czas najedzona i całkiem szybko chudłam. Po za tym dobrym rozwiązaniem jest dieta zapotrzebowanie kcal minus 300-500 kcal. Oczywiście głównie zdrowe jedzonko (sporo białka, złożone węglowodany, zdrowe tłuszcze) i ruch. Świetnie działa i bezstresowo :D Chociaż nie błyskawicznie. Ale ryzyko jojo jest minimalne :)

Gość tez stawaim na Atkins
nie dosc ze nie czujesz sie glodna to jeszcze masz zajebisty humor!!!