Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osakura

dluzniczka sobie wyjechala zagranice.

Polecane posty

Gość osakura

Witajcie!mam dluzniczke osobe ktora pozyczyla odemnie gotowke jakies 6 lat temu.Wyjechala do kraju z poza UE slyszalam ze mozliwe USA(naszej wspolnej znajomej chwalila sie ze wygrala wize-zielona karte na loteri wizowej).Wyszla za maz jeszcze w Polsce-czyli zmienila nazwisko ktorego ja nie wiem-czy jest mozliwosc jakos ta osobe odnalesc i wyegzekwowac moje pieniadze jesli nie posluguje sie juz panienskim nazwiskiem?Znam tylko adres domowy w Polsce.Watpie aby jej rodzina mi cokolwiek powiedziala.Nie jest to duza suma,ale zawsze to cos w dzisiejszych czasach.

Gość MAriusz BHP
pieniądze pożycza się tylko ludziom którym ufa, innym się mówi żeby poszli do banku ja sie przejechałem na sąsiedzie, zapewniał że odda a nie oddał do dziś, więcej nikomu nie pozyczam chyba że naprawdę kumplom z którymi niejedno przeszedłem

Gość osakura
wiem,ze zle zrobilam,jak to sie mowi"madry plak po szkodzie"?

Gość czas pozegnac sie z ta kasa
na zawsze....

Gość sdfghjkl
A moze zatrudnij widykatora,oczywiscie takiego z muskułami:D Obije jej gębe i zapamięta na zawsze:D

Gość osakura
ludzie,prosze o powazne odp.

Gość gosiaczek.....................
jakiej odpowiedzi sie spodziewasz?ze masz isc na policje??nie wygłupiaj sie!mnie kiedys oszukała dziewczyna 1 dzien przed ślubem.Poprosiłam kolegów i wynieśli jej telewizor i grzecznie poprosili by podpisała,ze sie go zrzeka.inaczej nic nie zrobisz jesli była to nie duża kwota.