Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała biała myszka

Przesada?

Polecane posty

Witam .Od jakiegoś czasu zauważyłam,że jestem chyba uzależniona od tabletek które poprawiają "urodę" tzn zażywam ha pantoten ,belisse, capivit hydrocontrol, capivit a+e oraz MERZ SPECIAL .Te wszystkie tabletki zazywam wszystkie na raz ,powiedzcie czy moze mi to zaszkodzic?

Gość umrzesz na raka jelita grubego

Gość onaa....__
i to jak! :P

Gość warto to zrec
? az tak duzo ich potrzebujesz:D

Nie wiem czy może zaszkodzić, może rzeczywiście na wątrobe. Ale fakt faktem przesadzasz. Może ogranicz się do jednego rodzaju. Większość tabeletek ma podobny skład biorąc ich tak dużo na raz z pewnością przedawkowujesz niektóre składniki.

Gość przesadzasz stanowczo
Aboslutnie nie wolno tyle brać na raz! W capivit hydrocontrol i a +e są te same witaminy: witaminy których przedawkowanie jest niebezpieczne! ZObacz na skład wszystkich tabletek i zapotrzebowanie organizmu. Przedawkowane witaminy szkodzą....

Gość do autorki topicu
słyszałaś o przedawkowaniu witamin które może byc bardzo groźne??

Gość hipohondryczka
uwazam ze powinnas brac tylko capiwit a -e. to w zupelnosci wystarczy. a jezeli jest ci to za malo to kup sobie centrum. tam masz wszystko.nic wiecej ci nie potrzeba. jezeli masz watpliwosci zajzyj na moje forum wyznania hipohondryczki. bo jak bedziesz tak dalej robic to mozesz skonczyc tak jak ja.... pozdrawiam cieplutko....