Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cobe

Nudny sex

Polecane posty

Gość gość
Nie zgodze sie, ze seks i partner powszednieja. Jak sobie przypomne swoje pierwsze zblizenia sprzed 10 lat, to tez mi sie smiac chce, ze takim byle czym sie zadowalalam. moj maz tez mial partnerki-klody, wiec myslal, ze taki seks kobietom odpowiada i przez szacunek do mnie siedzial cicho i nie mowil o swoich upodobaniach. Dogralismy sie z czasem. Gdyby kiedys jakis facet pociagnal mnie za wlosy czy przytrzymal za szyje, to dostalby w leb i wyslalabym go do burdelu :P Natomiast z mezem dopasowalismy sie idealnie, tez na poczatku byl wstyd, by mowic o swoich fantazjach a co dopiero je spelniac. Dla mnie seks= milosc i zaufanie, wiec w miare uplywu lat jest coraz lepiej, a ja nie wyobrazam sobie w lozku zadnego innego mezczyzny-wiec nie ma mowy o znudzeniu seksem-bo jak moze mnie nudzic zblizenie z osoba, ktora kocham i ktorej ufam? Seks jest dopelnieniem milosci. I fakt-tez lubie meza dominujacego, o dziwo on lubi mnie dominujaca, do czego przyznal sie niedawno :)

Gość gość
Nie lubicie seksu, a potem się dziwicie, że facet kochankę ma na boku. To, że ty nie lubisz, nie znaczy, że on też ma nie lubić.

Gość gość
To ja jako kobieta dam rade . w wolny dzień od pracy badz dla niej od rana mily zrob jej dzień ksiezniczki :-) sniadanie do lozka sprzątaj w domu itp :-) to ma na celu rozluźnienie i relax wieczorem wyslij ją do łazienki na godz urządz kąpiel daj nowa bieliznę itp przygotuj w tym czasie kolację koniecznie wino lub szampan z truskawkami i bita śmietana :-) po wypiciu zaloz jej na oczy opaskę (taka do spania) powiedz spokojnie do ucha że jest twoja i dziś niech się nie odzywa i niech będzie grzeczna . później kajdanki rób wszystko powoli i delikatnie :-) i koniecznie zgaszone światło ewentualnie zapalone 2 świece o super zapachu ! później to już twoja inwencja :-) polz ją zrób dobrze , naloz nakładke polecam durex play i zafundj sex marzeń !

Gość gość
U mnie tak jest tylko ja jestem kobieta . ale jakbym zdradzila to zaraz by były komentarze że "K***a " itp .

Gość gość
To nie musisz nikomu tego opowiadać.

Gość gość
wiem . masz rację . Ale kurcze nie wyobrażam sobie żeby inny facet mnie dotykal ... (mimo tego że we wcześniejszym związku zdradzilam ) ale w tym nie mogę ... a to jest dołujace że osoba która kocham nie może mi dać w łóżku czego pragnę

Gość wwrrr
''Panowie, więcej akcji, mniej gadania.'' Dokladnie tak. Chcesz urozmaicenia, wiec zacznij sam, a nie gadasz, i czekaz az ona wykaze inicjatywe. Oczywiscie trzeba z wyczuciem, ale przeciez chyba znasz wlasna zone.

Gość gość
Gość z 16:34 aż się nakręciłam. :D :D :D

Gość gość
pewnie mnie tu zakrzycza.. nakldki odradzam,moze byc zaskoczona i moze ja bolec,nie kazda kobieta lubi takie doznania,uzywanie takich zabawek musi byc swiadome kiedys a wlasciwie do tej pory tez nieraz mam opory i trudno mi sie wyluzowac ale wiem co na mnie dziala ;alkohol i bliskosc,dotyk ,ocieranie sie ,uwodzenie, sproboj,moze to jest wyjscie ,wspolne wypicie kilku drinkow powinno ja wystarczajaco wyluzowac,a z tego co wiem i po sobie i po kolezankach po alkoholu kobietom puszczaja hamulce,tylko nie przesadz,na poczatek moze lekki rausz

Gość gość
Zatem sama weź to czego chcesz. Nie powiesz mi chyba, że jak wystąpisz przed nim w seksownej bieliźnie i odważnie powiesz czego chcesz to on odmówi. Nikt nie rodzi się idealnym kochankiem, trzeba nad tym pracować i przede wszystkim rozmawiać ze sobą.

Gość michałfacet
Po co się z nią ożeniłeś? Nie ożeniłbym się z laską, która nie robi loda i nie połyka. Która nie chce bym robił z nią różne rzeczy.

Gość Gosc z 16 34
Też się nakręciłam :-D dlatego z nakladka trzeba próbować ostroznie , nie dociskac mocno itp a później będzie widac po reakcji czego pragnie :)

Gość gość
I co? Ktoś już coś próbował? Jakieś zmiany? :D

Gość gość
mnie najbardziej kreci jak facet jest nakreciny i najarany na mnie. Gdy pala stoi mu jak drag. Do tego szepcze mi do uszka, bierze.mnie od tylu i przydusza czy szarpie za wlosy. A najbardziej smakuje.mi sex po alkoholu. Jestem wtedy wyluzowana.

Gość gość
to u nas mam wrazenie jest odwrotnie, ja czesto mam ochote na cos innego, troche perwersji a mezowi wystarczy tradycyjny schemat, wiekszosc zycia sksualnego to ja jestem na gorze

Gość gość
nakladki, anal, zabawki dramat!!! Mnie susza alkohol, czule slowka, ocieranie, podniecony facet i delikatne posuwanie a nie jakies nakladki dramat

Gość Pomysł Na Sex
Mi z mężem pomogła gra http://pomyslnasex.pl/. Sporo zadań, dodało Nam sporo pikanterii :). Już nie możemy doczekać się cieplejszych dni, aby pobawić się trochę w lesie :)

Gość gość
Ja mam w domu. Sama nie kupiłam oczywiście bo nie wierzylam kiedyś w takie rzeczy ale mąż lubi testować rózne takie pierdułki i któregoś dnia kupił. Tak więc pomyslałam, że skoro już kasa wydana to moze warto będzie przetestowac. Powiem Ciże jestem bardzo miło zaskoczona. Nie sądziłam, że tak to na mnie podziała. Wpływ kropelek jest . NIe jest to na pewno zabawa na co dzień ale jak masz wolna chatę na weekend i chcesz mocniej pobaraszkować to jak najbardziej !

Gość gość
A to jest jakaś róznica pomiedzy tymi róznymi środkami? Bo widzę na allegro, że sporo jest tych hiszpańskich much . Tylko którą wybrać?

Gość gość
Niektóre to niestety podpucha. Jak widzisz coś co jest bardzo tanie to raczej możesz mieć na 100% pewnośc,ze nie zawiera to prawdziwych składników hiszpanskiej muchy a jedynie wodę. Na pewno skutecznym środkiem jest Sex elixir.Z tego co mi wiadomo to jedna z tych prawdziwych hiszpańskich much jaka jest dostępna w Polsce.Nie jest tania ale jeśli już cos kupujesz to kup coś skutezcznego.

Gość gość
Szukam Pana na wirtualny i może prawdziwy seks. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.

Gość gość
Zaopatrzcie się w gadżety erotyczne, a gwarantuję Ci, że rutyna zniknie. Nie brak sklepów, które posiadają je w swojej ofercie. Jeden z nich można znaleźć pod adresem: https://secretplace.pl/683-super-cienkie

Gość gość
Chcesz poznać co to prawdziwy seks? Zimna suka i gorąca kochanka, przyjaciółka. Zadzwoń do mnie skarbie, jeśli Ci się podobam i mnie zerżnij, tak po prostu.Czekam na Ciebie na http://sextelefon.org.pl/ jestem Kinga, tczecia od góry.

Gość gość
Hejo, bardzo dobre wibratory w okazyjnych cenach są w sklepie online esextoys24.pl. Pierwszy raz kupiłam sobie taką zabawkę niedawno i jest lepiej niż się spodziewałam. Niby rzecz, niby zimny plastik a robi się od tego naprawdę gorąco ;)