Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zielona zaba

dieta 1000kal ostatnia szansa

Polecane posty

Gość mala zielona zaba

mam 26 kg nadwagi probowalam roznych diet owszem szybko gubilam kg ale wracaly z nawiazka i efekt byl taki ze zalamana jadlam i tylam coraz wiecej chcialabym zaczac odzywiac sie rozsadnie z czasem zwieksze ilosc kalorii czy ktos sie przylaczy moglybysmy wymieniac sie przepisami lub poprostu wspierac zapraszam wszystkie rozczarowane dziewczyny ktore przestaly wierzyc w diete cud ja stawiam na 5 malych posilkow dziennie i umiarkowany ruch 7.00 sniadanie 10.00 drogie sniadanie 13.00 obiad 16.00 podwieczorek 19.00 kolacja ZAPRASZAM DO OSTATECZNEJ WALKI:)

Gość czassss na zmianyyyy
czesc 1000kcl to dobry pomysl ja mam do zrzucenia jeszcze 8 kg tyle chce :)

Gość mala zielona zaba
CIESZE SIE ZE JESTES TO STARTUJEMY JUTRO RAZEM;)

Gość letnia inspiracja
Ja się chętnie przyłączę - podobają mi się Twoje godziny posiłków - ja jem o takich samych;) Tylko jeść będę troszeczkę więcej, bo staram się w miarę regularnie ćwiczyć (ok. 3, 4 razy w tygodniu), więc jedzenie mniej niż 1200-1300 kcal to nie jest najlepszy pomysł w moim przypadku. Nie wiem, ile dokładnie chciałabym schudnąć, ale sądzę, że w granicach 5-10 kg:)

Gość ratujcie mnie
ja chce z wami, tak bardzo musze schudnąc, 7 kg odmieni moje zyci, ale nie mam motywacji ani pomocy. blagam badzcie ze mna i mi z tym pomozcie. ja juz nie am sily ukladac diet, co chwile brak mi silnej woli. i nie moge patrzec w lustro. POMOCY dziewzcyny blagam

Gość mala zielona zaba
rozumiem cie bardzo dobrze ja tez mam bardzo duzy problem z motywacja dzis ledwo udalo mi sie dotrzymac godzin posilkow ale powoli i wszystko sie uda najtrudniej zaczac

witajcie! Moge sie przyłaczyć??? Bardzo prosze o pomoc....musze schudnąć ok. 22kg. Ale mam bardzo słaba wole i sama nie dam rady. Mam nadzieje że wspólnie w końcu osiągne wymarzone efekty. Ja zaczynam od jutra...wkońcu to nie pierwszy raz:( ale nigdy nie mogłam znaleść kompanek na wspólne odchudzanie. mam nadzieje że mnie przygarniecie co???:) Razem zawsze jest rażniej...czyjeś zrzucone kilogramy bardzo motywuja do dalszej walki:)

Gość mala zielona zaba
milo ze jestes mamuska a jak chcesz rozplanowac posilki masz jakies pomysl mi idzie cieszko caly dzien sie pilnowalam a wieczorem na wpiepszalam sie rosoly ale nic od jutra dalej walcze teraz musze isc ale potem zajrze jeszcze na kafe

mala zielona zaba - no własnie co do posiłków to narazie myśle jak to zaczać....! W maju stosowałam diete 800kcl i brałam tabletki wspomagające odchudzanie to przez 3 tygodnie schudłam 8kg....niestety po 3 tygodniach znudziła mi sie dieta zaczełam jesc normalnie bez ograniczen i duuuuuuuzo słodyczy i przytyłam już 4 kg:(. Zastanawiam sie czy nie wrócić do tej poprzedniej diety ale boje sie ze znowu nie wytrwam...:(( Mam nadzieje że mi kobietki pomożecie. Najlepiej by było jak by każda pisała co zjadła w ciągu dnia i ile mniej wiecej wyszło kalori . a jak któraś zje za duzo a przede wszystkim jak Ja zjem za dużo to prosze mi dać niezły ochrzan...:) to mnie zmotywuje:)))

mała zielona żabka mamy podobna wage do zżucenie wiec mam nadzieje ze razem damy rade....:) To sa moje pozostałosci po ciązy:(((( przed ciaza wazyłam 67kg przy wzroscie 176cm i to było dla mnie zdecydowanie za duzo a teraz chociaz chciałabym wrocic do poprzedniej wagi:,(

Dziewczyny a co myslicie o tym????Znalazłam to na forum? Nie za bardzo drastyczna dieta? Wydaje mi sie ze nie: """Niedawno spotkalam moja dawna znajoma i nie moglam uwierzyc wlasnym oczom jak schudla.......i udalo mi sie wyciagnac w jakis sposob to zrobila. Otoz stoswala diete ktora wygladala nastepujaco: Śniadanie godz 10.00 -filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków -topiony serek o ulubionym smaku - 50g -pomidor Drugie śniadanie godz 12.00 -1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli -pomidor Przekąska godz 14.00 -jabłko Obiadokolacja godz 16.00 -20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli -pomidor Wieczorem godz 20.00 -kieliszek czerwonego wytrawnego wina noc godz 22.00 -3 razy numerek z ukochanym to sobie dodaje kto chce!! Ale warto zauwazyc ze seks spala kcl wiec kto nie lubi cwiczyc..... polecam!!! Diete stosuje sie przez 5 dni i codziennie sie je to samo.Nastepnie w sobote i niedziele jemy co chcemy ale ograniczamy sie do 1000kcl i unikamy wtedy tluszczy, slodkiego itp. I tak przez miesiac 5 dni diety i 2 dni 1000kcl.Kolezanka w taki sposb schudla 15 kg.A druga kolezanka co zaczela diete tydzien temu juz prawie 5 kg. Dlego takze ja postanowilam sprobowac i moze ktoras z was przyla"""

Gość mala zielona zaba
jesli chodzi o diete ktora wpisalas ja nieznosze jajek kawy serka topionego pozatym z doswiadczenia wiem ze takie monodiety daja u mnie odwrotny skutek bo jak juz po zaczne wpierdalac to wkoncu bede miala 40 kg nadwagi ja na to nie ide a ty no nie wiem znasz siebie ale przemysl to dobrze jutro bede pisala co zjadlam dzis juz uciekam

Gość eqweqweqw
Dieta 1000 kcal z rozsądkiem ma mało swólnego, jest to mit z lat 90- tych, co prawda nie kazdemu mocno szkodzi, ale z racjonalnym odhcudzaniem nie ma wiele wspólnego. Proponuję poczytac: http://www.sfd.pl/Odchudzanie_Łopatologicznie,_czyli_odpowiedzi_na_najczęściej__zadawane_przez_kobiety-t585708.html

Gość four leaf clover
też się przyłączam, chce schudnąc 9 kg, tylko mam wątpliwości czy ta dieta jest zdrowa. Ile posiłków dziennie 3 czy 5?

Gość four leaf clover
ojejku to stary temat ! no nic :D