Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lauris88

Wiem ze troszke nie mna temat ale może Wy doradzicie

Polecane posty

Gość Lauris88

POdoba mi się bart mojego faceta.Naprawde nie wiem co się ze mną dzieje. mam 20 lat i od 2,5 roku jestem w związku ze świetnym facetem ( obecnie ma 25 lat). Wszystko jest super, on jest cudowny, dobrze nam sie układa, w jego rodzine jestem akceptowana. Ale jest jeden problem, jego starszy brat. Kurde no nie wiem co mi sie stało, ale on mi się podoba. Podle sie z tym czuję. Facet jest 9 lat starszy ode mnie, od 2 lat jest żonaty, ma małe dziecko. Nie czuje do niego nic specjalnego, nie ma żadnej miłości. Nie wiem co to jest, moze fascynacja? nie mogę sobie z tym poradzić. Już kiedy go poznałam, pomyślałam ze jest super. Zawsze wesoły, zabawny, wygadany, umiejący prawić komplementy. W sumie troszkę typ kobieciarza. Lubie z nim rozmawiać , zawsze ma dla mnie jakieś miłe słowo, poprostu fajny facet. I nawet nie chodzi o to że przystojny, bo mój chłopak obiektywnie jest od niego 100 razy przystojniejszy. Kiedyś już miałam taki napad, że zaczął mi sie podobać ale jakoś mi przeszło. A teraz znowu to powróciło i to tak,że aż śni mi się po nocach. Nie mam zamiaru nic z tym robić, bo kocham bardzo mojego chłopaka i nigdy w życiu nie chciałabym namieszać w ich rodzinie. Nikomu o tym nie powiem, bo aż wstyd. Dlatego chcę jak najszybciej wybić sobie z głowy tą durną fascynację. pomóżcie jak to zrobić. Pozdrawiam. Laura

Gość sdf
ano fascynacja,zauroczenie itd, pewnie ma cechy jakich nie ma twoj facet. moze sie ciut roznia?? popatrz krytycznie-jakie ma cechy ktore sa zle? na pewno sa,nie mozna miec samych zalet. zauwaz je lub ubzduraj sobie jakies, bo takie uczucie nie jest zdrowe.. nie krzywdz swojego chlopaka. a z bratem utrzymaj przyjazne stosunki, ma rodzine,zauwaz.

Ale to nic złego skoro Ci sie podoba.Facet mojej siostry tez mi się podoba jako mezczyzna, choc jestem w związku i kocham mojego chlopaka. Jednak w zyciu nie chciałabym ze szwagrem być. To normalne, przeciez jak jestes w zwiazku to dalej mogą ci się podobać inni choć bedziesz zawsze oddana temu jedynemu. Wiec nie marudź tylko idź do swojego faceta i powiedz mu jak go kochasz :)

Gość Lauris88
dzięki dziewczyny ze chociaz tu mi ktos odpowiedział. nie mam zamiaru nikogo krzywdzić. Kocham mojego chłopaka, jest nam razem dobrze, myślimy o zaręczynach. Nie chce niczego zmieniać. Chcę też zaznaczyć ze mój chłopak też mi się podoba. Naprawde nie wiem skąd we mnie takie dziwne uczucie.Męczy mnie to i boję się czy nikt nic nie zauwarzy, bo zdałam sobie sprawe że kiedy on jest w poblizu ciągle poprawiam włosy makijaż, chce wyglądać ładnie, czasem czuje się nawet zażenowana kiedy z nim rozmawiam. To głupie wiem:( boje się zeby on nie wyczuł że mi się podoba

Gość Sandra Lubawa
tez tak kiedys miałam ze spodobał mi sie starsznie kolega mojego chłopaka. mój nawet to zauwazył i zrobił mi niezła awanture ale jakos wszystko rozeszło sie po kosciach. tamten juz mi się nie podoba, a ja tez mam juz innego chłopaka