Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipciooooooo

jaka walizka?

Polecane posty

Gość hipciooooooo

potrzebuje duzej walizki na studia, nie wiem czy zdecydowac sie na walizke z plastikowym obiciem czy takim z materialu. ktora bedzie trwalsza?macie jakies doswiadczenia?

Gość toski
jak czesto uprawiasz seks to radze nie z plastikowym obiciem

Gość hipciooooo
hehe a tak na powaznie?

Gość hipciooooo
wiecie wiecie:) juz j awas znam:P

Gość hipooooooo
czemu czerwona? ale plastik czy szmateks?:P

Gość haaaaaaloooo

z materialu lepsza. ale po co ci waliza. ja na weekend do domu jezdze z torba podreczna :-P Poza tym czasami jak jade autobuem i bagazniki sa pełne to musze wszystko upachac pod siedzeniem :-o

Gość hipciiooooo
bede w domu raz na miesiac lub nawet mniej wiec musze miec duza,a ten oczojebny kolor to tak na powaznie?:P no i oczywiscie pociagami:))

ja nie lubie ciagnac za soba zadnej walizki bo pozniej jest problem z wejsciem do pociagu, polozenie na gornej polce, zdjecie itd (jak nie ma w przedziale facetow hah) A co ty tam chcesz wozic ? :-) Jedzenie ?:classic_cool:

Gość hipcioooooo
no oczywiscie ze jedzenie:)) z domku zawsze lepiej smakuje no i tyle nie kosztuje:P ja zawsze stawiam moja mala walizeczke na podlodze bo do gory nie podniose:)) a plecak turysttyczny jakos mi si enie podoba

Gość hipciiooooo
hehe ja bardzo lubie taki odglos:P no decyzje juz podjelam teraz tylko potrzebuje opini co do tworzywa, ale widze, ze do pociagu to tylko szmateks w oczojebnych barwach:PP

Gość hipcioooo
a nie porysuje mi sie w trasie? i nie pęknie mi? tego sie troszke boje, samolotem narazie si enigdzie nei wybieram chyba, ze otworza dla mnei specialna linie:))

Gość pewnie i jest....
wiec co szmateks?

Gość Samsonite_________
polecam Samsonite

Gość gość
Walizka najlepiej z ABS, to jest trwałe tworzywo, które nie pęka i nic się z nim nie dzieje. Zobacz na www.e-walizki.pl, tam jest najdłuższa gwarancja. Ja kupowałam tam kilka razy i jestem bardzo zadowolona

Gość krystynaxxx
Ja od kilku lat mam sztywną i nie ma sobie równych. dokladnie taka jak tu na zdjęciu u góry ta turkusowa http://walizki-kabinowe.pl/male-walizki-podrozne/ - domyślam się, że jak na studia to będziesz przewozić takie rzeczy jak laptop, tablet itd - bezpieczniejsze będą w sztywnej, twardej walizce niż miękkiej.

Gość sisipilo
Może firma Ochnik ich walizki podróżne są bardzo wytrzymałe i w dodatku bardzo bardzo ładne. ochnik.com/category/bagaz-walizki

Gość maddzia20
Jeśli interesuje Cię walizka na studia czy innego rodzaju wypady to w tym sklepie internetowym https://evertourist.com/ możesz zamówić każdego rodzaju bagaż, jakiej wielkości Ci potrzebny. Mają także w swojej ofercie wiele innych produktów podróżniczych, sama sobie luknij i wybierz :)

Gość Dallas34
Z mojego doświadczenia najlepsze walizki ma https://sklep.solier.pl/ jeżeli oczywiście mówimy tutaj o modelach w rozsądnych cenach. Mają szeroki wybór wymiarów, do tego materiał wierzchni jaki wykorzystali to ABS, ma 4 łożyskowane kauczukowe kółka i wytrzymałą rączkę. My mamy dwa pełne zestawi od kilku lat i jak do tej pory ich nie wymienialiśmy bo nie ma po co :)

Zobacz sobie w ofercie walizkownia.pl, mają bardzo dużo rożnych walizek, również takich w konkretnych samolotowych rozmiarach więc będzie można wybrać coś idealnie dopasowanego do oczekiwań. Na pewno będzie warto zwrócić uwagę na to co w tym sklepie konkretnie mają do zaoferowania.