Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowytematdyskusji

Natrętne myśli o jego eks

Polecane posty

Gość nowytematdyskusji

pewno nie jestem wyjatkiem. Problem tkwi w tym, ze ja nikogo przed nim nie mialam. On byl w jednym powaznym zwiazku (5lat) i mieszkali razem, planowali małżenstwo. czuje sie we wszystkim gorsza od niej. Nie dorzymuje mu kroku jak ona, nie zarabiam tyle ile ona, nie mam wlasnego samochodu, ladnych ciuchow, pieknego wygladu. Dochodze do obsesji ogladajac jej zdjecia na naszej klasie i ich wspolne zdjecia u niego w domu pod jego nieobecnosc. on nadal trzyma w szafie jej koronkowa bielizne :/ Czuje sie gorsza. On mi mowi zetylko mnie kocha (2 lata razem), a ja sie czuje jak zastepstwo i gorszy egzemplaz jego bylej. wiem ile on dla mnie znaczy po tych dwoch latach i nie moge sobie wyobrazic ile wspolnego ma sie ze soba po 5 i jeszcze mieszkajac razem.

Gość klonala
ile macie lat ?

Gość nowytematdyskusji
27 i 29

Gość eeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh
witaj w klubie :( :(

Gość nowytematdyskusji
moja przeszlosc to jakies malo istotne znajomosci, niudane randki, krotkotrwale proby bycia z kims. Nikogo nie kochalam, na nikim mi nie zalezalo. Nikt nie byl wazny. ledwo ich juz pamietam.

Gość nowytematdyskusji
pewne rzezcy ktore ja chcialabym razem sprobowac on juz nie chce, bo probowal z nia i wie ze to nie dla niego. pewne doswiadczenia juz przeszedl z nia, pewien etap wspolnego zycia. ja chcialabym przezyc z nim troche szalenstw, podrozy itd On juz mowi ze ma to za soba, ze teraz mu trzeba stabilizacji, ze marzy o rodzinie. tylko dlaczego to ona przezyla z nim moje marzenia??? jak go pytam dlaczego nie wyszlo, skoro planowali razem zalozyc rodzine stworzyc dom, odpowiada ze w pewnym momencie przestalo im na sobie zalezec..i ..tyle i nic wiecej :(

Gość klonala
a dlaczego ich zwiazek sie zakonczyl ,wiesz moze ?

Gość nowytematdyskusji
klonala.... pisze powyzej tyle ile wiem

Gość klonala
a jak tam sprawy lozkowe?

Gość klonala
..tylko dlaczego to ona przezyla z nim moje marzenia ? Wiesz,ja tez czesto mam takie mysli.

Gość nowytematdyskusji
i jak sobie z tym radzisz?

no wlasnie , jak sobie z trym radzicie dziewczyny? :O

Gość nowytematdyskusji
no ja zale sie tu na forum i szukam ratunku :(

Gość klonala
nie radze sobie,mam dola....

Gość kola kao
a rozmawialas o tym z Twoim facetem ? powiedzialas mu jak to cie meczy ? bo nieladnie ze strony Twojego faceta w ogole mowic takie rzeczy: ze to juz przezyl, ze to siamto. ja tez jestem druga kobieta mojego faceta, on moim pierwszym. Lubilam sie katowac kiedys mysla o jego ex a on wiedzial, ze to mnie meczy, nic nie wspominal (byli ze soba 4 lata), do niczego nie nawiazywal, cokolwiek ne wymyslalam on nigdy nie powiedzial: ze juz to mial, ze wie, ze przezyl. kiedy w koncu cos napomknelam on mnie cierpliwie zapewnial, ze bedac ze mna wszstko dla niego jest nowe. nie pamieta bylej, nie chce jej pamietac (choc nie bylo miedzy nimi zadnej nienawisci, ona go nie skrzywdzila, nie zdradzila, po prostu doszli do wniosku, ze nie pasuja do siebie) bo ma mnie i ja jestem dla niego jak pierwsza i ze mna przezywa wszytsko jakbym byla pierwsza. slodkie i budujace, nawet jezeli mialabym ogromny dol i naplyw teorii spiskowej dziejow i moglabym powiedziec, z epieprzy bo tylko chce mi cos wmowic zeby bylo i lepiej, to i tak jest to budujace ;) Pogadaj ze swoim facetem, pamietaj, ze to z Toba jest nie z nia. I nigdy nie powinnas siebie traktowac jak latki zastepczej ! Sposrod tylu innych wybral ciebie wlasnie wiec cos to znaczy :)

Gość nowytematdyskusji
a opiszcie jak u was sytuacje wygladaja

klonala a Ty ile juz jestes w zwiazku??

Gość klonala
moze z nim o tym pogadaj szczerze? Kurcze on ma jej bielizne ???

Gość klonala
3 lata prawie Ja jestem gorszym przypadkiem.On i Ex na poczatku naszej znajomosci romansowali ze soba.Ona go chciala niby odzyskac. Ja dowiedzialam sie przypadkiem. Podobno bardzo ja kochal.:(

Gość nowytematdyskusji
On mi nie mowi ze juz to przezyl, tylko ze juz jest na takie cos za stary, ze sie nie nadaje itp nie wspomina o bylej, powtarza ze tylko ja sie licze, ze o niej nie pamieta, tylko ja mu przypominam co jakis ca jej bielizna w jego szafie? nie powiem mu ze wiem, bo niby dlaczego grzebalam? a grzebalam bo przez pierwszy rok naszej znajomosci po jego domu lezalo mnostwo jej rzeczy, ktorych nie wyrzucil. niby wszystko ladowalo w koszu ale jak poszukalam w przyplywie zalu po katach to znalazlam :( to tez dol, ja takiej koronkowej bielizny nie mam :(

ja tez prawie 3 lata i widmo jego ex wisiało od poczatku nad naszym zwiazkiem od jakiegos roku jest spokoj - bez telefonów , smsów z jej strony masakra jakas :O mam w sobie złosc, zazdrosc, smutek ... czasami nie zawsze

Gość klonala
Czasem jak zbyt bardzo boli to mysle,ze lepiej to zakonczyc. Moze kiedys tak zrobie,kto wie. Wciaz watpie w jego uczucia. To sie robi zbyt skomplikowane i trudne dla mnie.

Gość nowytematdyskusji
no ta bielizna jest w szafie ktorej chyba od tych dwoch lat nie otwieral, wszystko na to wskazuj. moze juz nie pamietac ze ona tam jest. sam fakt mnie dreczy

Gość faceci nie przywiazuja wagi do
takich rzeczy jak zdjecia bylych, jakies jej pierdoly czy nawet bielizna. pewnie nawet nie wie ze ja ma, wyrzuc ja i tyle, jak jemu na tobie zalezy to nie powinien zrobic awantury bo by przyznal sie ze celowo ja chowa, jezeli nie zrobi, to albo nie mial pojecia (99%) ze ja mial, albo taktownie przemilczy wiedzac ze ostatecznie to i tak bez znaczenia.

Gość klonala
Kup sobie bielizne koronkowa koniecznie.:) Dlaczego nie masz ?

Gość nowytematdyskusji
ja wiem ze on mnie kocha..ja tez bardzo kocham.....ale czasem tez mamm mysli zeby to zakonczyc, bo sie wykoncze psychicznie czujac sie gorsza. ona tez pisala do niego sms-y, chciala wrocic......jeden wielki kolowrotek

no prosze :) kup bielizne :D

Gość nowytematdyskusji
ano nie wiem dlaczego nie mam. kupie koniecznie ;)

zrobi Ci sie troche lepiej :)

Gość klonala
a dlaczego czujesz sie gorsza ? Pisalas tylko o rzeczach materialnych,ze ona ma ich wiecej... Moze wcale nie jest taka idealna ? :)