Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowytematdyskusji

Natrętne myśli o jego eks

Polecane posty

Gość nowytematdyskusji
tylko troche :(

Gość klonala
tamta koniecznie wyrzuc ! :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh
a czy macie penosc ze tamte zwizki tak definitywnie sie zakonczyły?? bo ja nie mam podstaw zeby myslec inaczej, ale czasmi mysle ze jakis sentyment mu pozostał - i to mnie dobija najbardziej.. :O

Gość nowytematdyskusji
no bo ja wiem co widze. zdjecia...sliczna, elegancko, bardzo kobieca, wysoka,szczupla. z dobra praca i pensja (w kuchni w szpargalach byl jakis jej stary wyciag z konta :( ) Byla z cudownym facetem tyle lat, chcial z nia dzielic zycie...pewno byla fajna. Mo chlopak mowi ze ze mna jest mu najlepiej na swiecie...ale ja i tak mam watpliwosci

Gość kola kao
pozbadz sie tych rzeczy materialnych, ktore nie daja ci spokoju, jezeli trzeba to pogadaj z twoim facetem o tym, powiedz mu, ze rozumiesz go, ze dla niego to pewnie nie jest istotne, ze bez znaczenia ale ciebie to meczy i chcialabys sie tego pozbyc, po prostu. ze dzielisz z nim cale swoje zycie i nie masz miejsca na pamiatki po bylej. przeciez sie nie obrazi, prawda ? dla niego to w 90% walajace sie szpargaly wiec co to za roznica czy je ma cyz nie ? a tobie sie lepiej juz od tego zrobi. a wyobraznia o bylej nie przesadzaj ! w koncu nie moze byc idealna skoro nie sa razem ! pierdzi, dlubie w nosie i beka jak kazdy czlowiek ;) a co najwazniejsze jest EX nie obecna ani przyszla na horyzoncie ;)

Gość nowytematdyskusji
no wlasnie......ja zawsze bede tylko z nim, z naszymi wspomnieniami. on zawzse bedzie z naszymi i z tymi piecioma latami z nia :( Zwiazek sie skonczyl, ale czy on czasem nie teskni? u niego w domu lezala kartka...w nowym roku kazdej nocy goracych doznan. kartka od niej....w wigilie na krotko przed ich rozstaniem a naszym zapoznaniem. kurcze..my sie kochamy 1-2 razy w tyg i zdaje sie ze nam wystarcza...i znowu powod by sie wkrecac ze z nia seks byl lepszy, ze on chcial czesciej. ja jestem zadowolona z naszego sexu..a on..jesli teskni??? prawie kazdej nocy to kochalismy sie na poczatku zwiazku.....a oni jeszcze po ponad 4 latach? znowu sie czuje beznadziejna

Gość nowytematdyskusji
rzeczy on sie pozbedzie.....ale zdjec nie wyrzuci.....

Gość klonala
a czy ta Ex tez kogos ma czy jest sama ?

Gość nowytematdyskusji
teraz juz ma. przestala tez pisac sms-y do niego. w sumie o sms-ach to mi powiedzial niedawno, na dowod ze ona chce sie spotkac a on nie.

Gość klonala
skoro on nie chcial to super :)

Gość nowytematdyskusji
to super:) on malo mowi o bylej, wlasciwie nic. ja chce sie dowiedziec czegos, dlaczego sie rozstali np, a on mnie zbywa...tak jak by ich sekrety byly ich, jak by chcial ten kawalek zycia zostawic dla nich i mnie do niego nie dopuszczac.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhh
ja tez bardzo chcial wiedziec dlacego sie rozstali w koncu a potem załowałam ze mi powiedział

Gość ale sobie prblem znalazla
on nie chce o tym mowic bo wie ze ty bedziesz sie tym gryzc ! jezu kobieto !!! albo z nim zerwij bo sie idiotycznie meczysz albo pokaz mu ten topic zeby zrozumial ze ma towbie wsypowiadac sie z calego swojego zycia z byla bo inaczej nie przestaniesz siebie katowac wyobraznia i w koncu zniszczysz zwiazek na dobre ! moze jakby ci wszystko brutalnie opoiwadal co i jak dokladnie robil z tamta to zadzialaloby to orzezwiajaco i trauma by przeszla ? albo by to przyspeszylo zakonczenie twoich meczarni i zerwalabys z nim ? ale przynajmniej bylby to szybszy koniec

Gość klonala
czasem lepiej nie wiedziec,on chyba dobrze robi... ja za to wiem,ze wiele. ona mnie poinformowala.:(

Gość ads
skoro nie mówi tzn że chce o tym zapomnieć jeśli by pamiętał to ciągle by wspominał i sam by cię zamęczał opowieściami jak było z eks

Gość nowytematdyskusji
a dlaczego sie rozstali?

Gość klonala
To,ze o nia wypytujesz,sprawia,ze ona jest wciaz jakby wazna...wciaz obecna...

Gość nowytematdyskusji
To znaczy ze ja czynie ja wazna? gdyby nie ja to on by nic nie pamietal nie wspominal? nie wierze:(

idz do obi/praktikera/ castoramy popros o dobrze wywazony mlotek z antyposlizgowa rekojescia, nastepnie chwyc go mocno w dlon i puknij sie w glowe, wstrzasnac i powtorzyc az objawy ustana

w obi jest drogo :O widziałem w LIDLU ostatnio fajny zestaw ( 3 szt) w cenie 24,99 zł ... promocja ważna do 14.08.09 :D

też prawda :) ale czasami ludzie stawiają na ilośc nie jakość ;) jeden sie złamie na pustej głowie to użyje drugiego ... :P

Gość hhhhhhukkkkkkkkk
A ja Ci zazdroszcze. Ex mojego facet to straszny paszczór byli ze sobą 3 lata mieszkali 2 A ciągle słysze jaki idealny był ich związek, jaka ona ładna...

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm hm
przez 2 lata bycia z nim - nie rozwiązałaś problemu bielizny jego byłej, nadal ją trzyma? dziewczyno - to o czym w rozmawiacie, jak rozwiązujecie Wasze problemy, jak ustalacie wspólne sprawy.... jezuuuuuuuuu skąd się biorą takie idiotki?

Gość She83
jesli sie z kims wiazemy to musimy zaakceptowac cala przeszlsc tego czlowieka. A autorka jakby do tego nie dojrzala..... Ja tez mam faceta ktory jest moim pierwszym na powaznie. Wczesniej wszyscy inni byli na krotko. A on mial przede mna kogos kogo kochal. A jakos zazdrosc mnie nie zżera z tego powodu. To jest jego przeszlosc ktorej nie zmienie (bo nie mam na nia wplywu) i ktora musze zaakceptowac.

moj facet byl z bylą 7 lat , my juz jestesmy razem 2 lata i rok małżenstwem, ja na poczatku wyrzuciłam to wszystko co uwazalam ze do niej nalezalo , zmienilam nawet takie rzeczy jak deska do prasowania i tego typu rzeczy, bo twierdzilam ze ich uzywala a chcialam miec swoje, skasowalam wszystkie jej zdjecia z kompa i mi przeszlo i tak byla brzydsza ode mnie ale nie o to chodzi, nie wiem poprostu z czasem mi przeszlo ;) moze po slubie poczulam sie pewniej ?? kto wie

Gość kubek czekoladddyy
Ja tez mam natretne mysli o bylej mojego faceta.U mnie jest gorzej bo moj ma z nia dziecko.On byl wtedy mlody ona tez i zaliczyli wpadke po 5 miesiacach znajomosci..Jak sam mi mowil ze gdyby nie dziecko to by z nia rozstal sie wczensiej ze tak naprawde jej nie kochal.Opowiadal mi jak mieli rodzinny porod, jak chodzili razem do szkoly rodzenia.Na sama mysl chce mi sie plakac.I strach ze moga do siebie wrocic.

Gość nowytematrozmowy
Nie powiem mu ze wygrzebałam jej bielizne w jego szafie, bo niby dlaczego tam grzebalam? wiem o niej od jakiegos miesiaca,a nie od dwoch lat. Nie zwyklam przegladac czyichs rzeczy, az do momentu gdy nie wytrzymalam :/ Zdjec on nie skasuje, jestem tego pewna.