Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cute_woman24

Marzę o mężczyźnie, który...

Polecane posty

Ale mam teraz ochote przez to pisanie :) A od tygodnia jestem sama i brakuje mi seksu jak cholera...a tak predko i łatwo o dobrą partie nie jest :) Mnie kabaretki nie kreca bo mi w tym goraco i niewygodnie poza tym szpilki na tym juz nieladnie wygladaja - lepiej na golych nogach :) ootokoo ile masz lat?

suczi no tak mowimy o realnych rzeczach - watpie by ta moja fantazja byla realna :) Probowalam z kobieta i facetem i mi sie nie podobalo...jakos tak dretwo bylo...moze dlatego ze bylismy przyjaciolmi nie wiem - to byla para a ja bylam ta trzecia...ogolnie sprobowalam i juz mnie to nie kreci - jak jestem sama to jest ok a tak to czuje jakbym konkurowala z ta druga i wtedy nie wiem kto bardziej podneica faceta - takie glupie uczucie - nie dla mnie...

to moze sie wszyscy ustawimy razem hahah na male co nieco cute opisz jak wygladasz;)

:) haha Nie umiem sie opisywac :P dorabiam w fotomodelingu wiec jak mnie lubia aparaty to chyba nie jestem pasztetem :D A wlasnie tak po cichutku dodam, ze ten ostry romans to byl z fotografem - podczas sesji sie zaczelo :) tylko ze on tak z kazdą wiec ja tylko sprobowalam i do widzenia - nie lubia byc jedną z wielu...pewnie przez to tez mi sie nie podobal trojkacick chociaz tylko dwie bylysmy lol :)

ja ostatnio sobie poznalam 28 latke taka suke ze w zyciu bym nie powiedziala ze ma 28 tylko jakies 22

Gość ootakoo
moja byla byla modelka wiec chyba tez nie jest ze mna zle;)

Gość ootakoo
aha, noi tez jestem fotografem ;D

suczi - podoba mi sie Twoj nick :)))) Wiesz ja bym chetnie z kobietą sam na sam to zrobila :) ale bez udziału faceta wtedy....albo sami faceci albo same babki :) pewnie z kobietą sam na sam albo z dwoma tez by bylo super... nie wątpię w to :) Gdzie poznałaś tą 28 latke? :) Możesz napisać z jakiego woj. jestes? Moze sie spotkamy we trojke :P

lodzkie, centrum a Ty? poznalam na wakacjach w polskim las vegas (chyba wszyscy wiedza o jaka miejscowosc chodzi) teraz sie cyka zeby na necie jakis moich fotek nie bylo bo nam robili tak z nia tancowalam ;p

Gość ootakoo
cute moze nie trafilas na faceta co dobrze zadba o swoje lasencje;)

ootakoo ale co to ma do rzeczy ze Twoja byla byla modelka a z Toba nie jest nic nie tak? :P:P to raczej z nią :):D Zmierzam do tego, ze znam wiele par gdzie kobieta jest piekna a ma naprawde nieatrakcyjnego faceta i na odwrot - model chodzi z niezadbaną nie pasującą do niego dziewczyną. ootakoo nie twierdzę, że jesteś nieatrakcyjny czy coś bo Cie nie widziałam :) tylko tak dziwnie napisałes ze z powodu tego ze Twoja byłą byla modelka to z Tobą nic nie jest nie tak :) To czemu juz z nią nie jestes?:)

ja bym starsznie chciala sprobowac z dziewczyna ae musi byc zgrabniutka fajniutka i wogole oh ah i miec taki kure w s ki styl bycia bo to mnie poiaga nie jakas szara myszka

Gość igensssssssss
cuta_woman --> mamy ze soba wiele wspolnego..:) tez uwielbiam ostary, hardkorowy seks :) niektorzy faceci tego nie rozumieja.. ale ja akurat trafiam na takich co daja mi to co lubie:) Pozdrawiam:*

suczi - ja wielkopolskie :) Zabij mnie ale nie wiem co to za miasto polskie Las Vegas...:) Szczerze to ciezko poznac dziewczyne ktora by chciala sprobowac - przynajmniej w realu... ootakoo no masz racje nie trafilam niestety - sami niesmiali albo zbyt delikatni....jakos zaden nie umial sie mna porzadnie zajac i zaopiekowac :)

Gość igensssssssss
tez z mila checia sprobowalabym z dziewczyna. ale tak jak suczi mowi- mowi miec kurewski styl, taka sucz po prostu:)

Gość ootakoo
oj niewiem, laski na mnie leca to chyba nie jest zle;) ja malopolskie;) tez trafialem na laski co wogole nie wiedzialy co to seks, naprzyklad- lezaly trupem, albo cos tam machaly ręcoma ale nie tak jak trzeba:P (w przenosni)

igeness - to gratuluję, ze masz takie szczęście i trafiasz na takich :) Moj przedostatni to np cały się trząśł..nie potrafił się mną zając miał 27 lat a zachowywał się jak prawiczek...a ja nienawidzę przejmować kontroli więc się wsciekłam... suczi - kure.....ski styl jest ok ale ie na codzien :) tzn nie do pracy :) tylko na imprezę czy na randkę to wtedy lubie sie tak ubrac zwłaszcza jak mam faceta - robie to specjalnie zeby byl zazdrosny ze inni sie gapia..no ale jak dotad to tylko byly delikatne uwagi a zadnego wyzywania ani oberwania w twarz nie bylo....

igensss a Ty skąd jestes i w jakim wieku? :) suczi - a ten Twój byly co Cie tak traktowal to ile ma lat :) nie zalujesz ze z nim skonczylas?

Gość ootakoo
suczi a moze ty ja i ta twoja kolezanka?:P

Dop.....lam dzis kazdemu - no ...super - mi się nigdy nie przydarzyło cos takiego...powiem więcej...mój były był zazdrosny o to ze jezdze na zdjecia ale oczywiscie tylko delikatnie o tym mowil nie wyzywał...ale jak bylismy na imprezie i mnie inny facet poprosił, raz obcy raz kolega to jeszcze mi torebke trzymał!!!!! Ja sie smiałam, ze wyglaa jak Teletubiś to powinien sie wsciec, ze go sprowokowałam ie dosc ze wysmiałam to jeszcze poszlam z innymi tanczyc on sie tylko gapil ale nic nie powiedzial...a tam jak sobie to przypomne to sie ciesze ze z nim juz nie jestem - po co mi taki facet...czy to w ogole facet był prawdziwy? Zadnych awantur - inni to robią o to ze ktoś spojrzy a ja moglam sobie isc tanczyc i nie wiem co jeszcze a ten nic...kiedys nie wytrzymałam i powiedzialam - " to jakbym sie zaczela pieprzyc z Twoim kolega to tez bys nic nie powiedzial" ? A on na to, ze przesadzam i ze jest zazdrosny bo nie lubi jak jezdze na zdjecia - i ze jak by mnie ktos zaczepial to by zareagowal - no dziwne jakos nigdy nie reagowl...a najlepsze jak byl okres kiedy przychodzily do mnie smsy od jakiegs zboczenca troche narwanego - nie mam do dzis pojecia kto to byl i skad mial moj nr to wysylal mi i mojemu bylemu tez (podejrzewalam ze to jego kolega ale on twierdzil ze nie) i pisal rozne rzeczy co by ze mna robil a jak mu chcialam przeczytac i powiedzialam ze sie boje wyjsc z domu to powiedzial ze mam mu nie pokazywac tych smsow bo go to obrzydza i ze mi ufa i wie ze bym nie odpisala....

Gość igensssssssss
19 ;) w sumie mialam 4 aprtnerow, jednemu mowilam, co i jak a na dwoch tkaich trafifilam co sami z siebie :) a jeden to beznajdzieja totalna.. szczescie mialam;)

No właśnie - super spokojny....jeszcze mi obiecywał, że nigdy by mnie nie zdradził, nie zranił nie wyzwał ani nie uderzył...jednym słowem facet NUDNY....bo skoro nic go nie ruszyło? a prowokowałam na rozne sposoby...kiedy powiedzialam wprost ze podnieca mnie jak ktos brzydko do mnie mowi to powiedzial ze nie chce mnie obrazic i nazywal skarbem :/

Gość igensssssssss
wspolczuje.. ja lubie czulosci w zwiazku itp.. ale w seksie musi byc totalnie ostro i hamsko;)

Gość ootakoo
lol to rzeczywiscie frajer;P

dop.... no dokładnie....niestety nie przeszedł do czynow...a ja pozostałam niezaspokojona...no zobaczymy jak bedzie z nastepnym :) Moze da sie to jakos na poczatku zwiazku sprawdzic juz? Bo z tym bylam 8 miesiecy tylko zmarnowalam czas niepotrzebnie gdybym wiedziala ze tak bedzie to wczesniej bym to skonczyla...nastepnym razem muszę to sprawdzic na początku z kim mam do czyniena...tylko jak?:)

dop.... tak czlowiek się uczy duzo dzieki temu ale czemu ja za kazdym razem mam takiego pecha to nie wiem...wiem czego chcę ale nie łatwo to znaleźć jednak tyle miesiecy to dosyc duzo - myslalam jednak ze go jakos rozkrece..zbyt niesmialy byl...