Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzurpator99

Moja laska ma włosy na stopach!!!

Polecane posty

Gość uzurpator99

Cholera, a podobno tylko faceci mają włochy na stopach! I co teraz? Skąd mam wiedzieć co ujrzę jak zdejmę jej majty? Moja laska to YETI?

Gość bo yebnę
o w mordę, własnie miałam napisać sprawdź lepiej zawczasu moze to faktycznie yeti i zgarniesz jakąś nagrode :O

Gość uzurpator99
Na palcach u stóp dokładnie! Na świecie są mężczyźni i zwierzęta! Nic tylko krowy dupić na wsi!

Gość juki juki dens
haha autorze chyba za duzo kobiet w necie ogladasz, ze nie wiesz, ze kobieta tez czlowiek i co najdziwniejsze... rosną jej włosy! sprobuj sie pogodzic z ta mysla :D chociaz fakt faktem twoja laska powinna wiedziec do czego jest depilator

Gość WSPÓŁCZUJE
WSPÓŁCZUJE TWOJEJ DZIEWCZYNIE . . . .nie ... nie włosów na stopach . . . Ciebie jej współczuje . . .

Gość RomanErotoman
Wytłumaczenie jest proste: twoja "laska" to hobbit :P

Gość lejti gaga
nie musisz się niczym martwić, to normalne, oczywiście w przypadku gdy przygarnąłeś swoją dziewczynę z zoo, i wyraził na to zgodę jej ojciec - przewodnik małpiego stada. Wtedy taka włochatość jest usprawiedliwiona, bo małpki są w końcu owłosione.

Gość też człowiek.
Przepraszam bardzo, dziewczyna to też człowiek, więc ma prawo mieć włosy na stopach. Faceci myślą, że kobiety nie maja prawa posiadania owłosienia na stopach, nogach, okolicach bikini czy nawet w tyłku! Chciałam tylko przypomnieć, że owłosienie to normalna rzecz! Faceci mają więcej włosów od nas kobiet i z tym nie walczą a nas się czepiają! Każda z nas jest inna, czasem jest to wina genów, czasem tak już po prostu jest. Ktoś już to tutaj napisał: WSPÓŁCZUJĘ TWOJEJ DZIEWCZYNIE, ALE NIE WŁOSÓW NA STOPACH, TYLKO TAKIEGO CHŁOPAKA JAK TY! Kocha się za wnętrze, a nie za wygląd. To jest moje subiektywne zdanie na ten temat.