Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyafro

Polki nie dbają o higienę!

Polecane posty

Gość WSZYSTKIE CHLOPY
MYSLA TYLKO PENISAMI I MAJA SERA POD JADRAMI FUJJJJ JESTESCIE ZALOSNI I ZGINELIBYSCIE BEZ KOBIET

Gość znawca 9876
polki sa pieknie i czyste nie wiem w jakim ty sie srodowisku obracasz pewnie wyrywasz jakies bezdomne kurwy to masz

Gość FACET DOŚWIADCZONY
DO antyafro BLUZNISZ CHLOPCZE TOBIE TRAFILA SIE JAKAS BRUDASKA Z RYNSZTOKU ALE POLKI SA JEDNE Z NAJLADNIEJSZYCH KOBIET NA SWIECIE!!!!! OWSZEM!! NAJŁADNIEJSZE ALE NIE DBAJĄCE O CHIGIENĘ!!

Gość polki zaczynaja
Przypominac amerykanki, jeszcze z 5 lat i bedziemy mieli chodzace słoniątka - jak w ameryce. W koncu trzeba isc z postepem.

Ale jedziecie po nas:-P W kazdym kraju sa fleje i brudasy a chyba najbardziej brudne sa Włoszki..syf i w domach maja.Angielki tłuste , obrzarte matrony, to samo Niemry:-P nawet jak sie poktropia dobra perfuma to jedzie od nich na km.ZAL... Nie mozecie generowac nas Polekpod jedna kategoria..a ze macie pecha do lasek, to juz nie nasza sprawa;-)

Gość nowe akwarium
Tak to jest, jak wyrywa sie lachony po dyskotekach. Moze i przez baletami się wykąpie, ale jak wypije trochę piwa, to musi pójść do kibla, a podmyc sie tam nie podmyje, jak poskacze, to sie spoci itd. Jak chcecie juz takie wyrywac, to nie rzucajcie się na nie od razu po wejsciu do domu, tylko np. idxcie razem pod prysznic :P Wy też niekoniecznie pięknie pachniecie po dyskotece. ale to prawda, ze zdarzają sie kobitki, ktore stronią od wody. Np. w akademiku poznałam taką jedną, współlokatorke mojej dobrej kolezanki, więc wiadomosci z pierwszej ręki - rano makijaż 5 minut, siku i wio do szkoły. Prysznic nie, mycie zębów nie.

Gość FACET DOŚWIADCZONY
Polki bardzo o siebie dbają :) ale tylko z zewnątrz! to co sie dzieje pod fluidem i w miejscach intymnych uwłacza godności faceta! Smiem twierdzić że w naszym kraju jest większy odsetek mężczyzn na prawdę dbających o siebie niż kobiet!

Gość facet doświadczony
głupio zabrzmi ale znam dwie osoby prowadzące "miejski szalet" obydwie w innych miastach :) osoby te twierdzą że kobiety o wiele bardziej brudzą w ich szaletach niż mężczyźni!! sory ale obsrane deski klozetowe to norma :)

Gość fanka mario
jestem pewna,że Mario ma ogromne kompleksy. Ma malego i jeszcze mu nie staje.

Gość to jest gej
mario8400000000000000000000000 ----pierdolisz sie w swoje osyfione dupsko sam bedziesz mial bachora z jakas dziwka co ci huja pinseta bedzie musiala podnosic i zakladac podczas stosunku maske gazowa i bedziesz zapierdalal stary obrzydliwy z wozkiem a w nim twoj bachor podoby smierdziel do ciebie i bedzie ci jezyk ddo samego huja uciekal i bedziesz sie slinil na widok laski z tipsami ktora stac na kosmetyczke.kazdy bedzie przechodzil obok cievbie i mowil,,czujesz ten smrod to od niego fuuuuuuuuuuuuuj"

Gość aanggggeeellliiikkkaaaa111
Jasne.. mój facet dba o higienę ale to tak nie che mu się ogolić i tak dalej ostatnio o tym rozmawialiśmy w towarzystwie to 3 przyznało się ze nie wiedzieli o tym ze plecy się powinno myć no przepraszam bardzo " ja tam nie dosięgam" od razu panny zainteresowane tymi kolesiami odeszły na bok, mój chłopak podziękował mi w domu ze krzyczę na niego że jak przychodzi z pracy to ma się wykapać :D tak naprawdę to myjecie się dla nas- kobiet jakby nas nie było zaroślibyście brudem i tyle. Kobiety przynajmniej moje znajome nie wyjdą z domu gdy maja tłuste włosy. codziennie się kapią. i tylko narzekają na was... brudasów.

obsrane deski klozetowe... a szczochy tuż przy progu w męskich. proszę Cie... są takie klientki ale wy też nie jesteście święci. Znam mężczyzn którzy załatwiają się w toaletach damskich bo do męskich nawet nie wejdą:D

Gość facet doświadczony
[zgłoś do usunięcia] aanggggeeellliiikkkaaaa111 Jasne.. mój facet dba o higienę ale to tak nie che mu się ogolić i tak dalej ostatnio o tym rozmawialiśmy w towarzystwie to 3 przyznało się ze nie wiedzieli o tym ze plecy się powinno myć no przepraszam bardzo " ja tam nie dosięgam" od razu panny zainteresowane tymi kolesiami odeszły na bok, mój chłopak podziękował mi w domu ze krzyczę na niego że jak przychodzi z pracy to ma się wykapać tak naprawdę to myjecie się dla nas- kobiet jakby nas nie było zaroślibyście brudem i tyle. Kobiety przynajmniej moje znajome nie wyjdą z domu gdy maja tłuste włosy. codziennie się kapią. i tylko narzekają na was... brudasów. jasne że robimy to dla was :D to wy zacznijcie robić to dla nas :) i będzie git

jak już wcześniej ktoś wspomniał obracajcie się w lepszym towarzystwie i nie oczekujcie cudów po całym dniu pracy od was też ładnie nie pachnie ...

Gość facet doświadczony
dobra nie generalizujmy :) są ludzie i ludzie są kobiety i mężczyźni dbający o siebie i są nie dbający. ja mam nadzieję że nie trafię więcej na pseudo zadbaną pannę :D

doświadczony :D a ty masz pewność ze od Ciebie zawsze ładnie pachniało . ?

tego też Ci życzę :D

Gość facet doświadczony
aanggggeeellliiikkkaaaa111 jak już wcześniej ktoś wspomniał obracajcie się w lepszym towarzystwie i nie oczekujcie cudów po całym dniu pracy od was też ładnie nie pachnie ... tak ale o ile pot można zaliczyć do feromonów o tyle tego co wydobywa się z majtek NIE a przecież tak mało trzeba żeby nawet po całym dniu pracy spontaniczny seks dawał przyjemność w każdej postaci ;)

Gość o fuuuuuuuuuuj
"Niestety jako dorosły, dojrzały mężczyzna musiałem się wziąć do roboty. Najgorszy był seks oralny, gdzie czułem jakby jej włosy łonowe były przesiąknięte moczem i potem. Dochodził też smród z okolic odbytu." ja na twoim miejscu bym sie zmyla...No ale tak szczerze powiedziawszy to jestem polka i sie myje:D Takze nie wiem czemu ten naglowek,ze polki nie dbaja o higiene.Zalezy ktore polki.nie ma nic gorszego jak nie ogolone pachy i cipsko...ale ten temat to chyba jakas prowokacja jest.Trzeba sie obracac w towazystwie zadbanych kobiet to wtedy bedzie git:D

ale cos w tym jest! Kobiety w poslce sa piekne z zewnatrz - na pokaz... a hglebiej juz dupa... brudno i smierdzco.... w tym roku bylem 4 razy nad morzem i niestety zauwazylem bolesna prawde: jest duzo facetow zadbanych, widac, wycwiczonych, dbajacych... a kobiety nad tym morzem jak nie grube, to z kupa celuitu, jak nie celuity to strasznie zwiedlymi malymi cyckami i wielkimi bokami.... kurde kobiety.. co Z wami, co to za czasy ze wiecej facetow dba o siebie....??? zastanawia mnie dlaczego 17 letnie laski maja juz pokancerowana dupe przez rozstepy i celuit?

dobrze masz racje :D mało trzeba na wszelki wypadek następnym razem właź pod prysznic z kobieta przed sexem szczególnie oralnym :D bo u mnie to podstawa :D

Gość niestety...
okolice narzadów plciowych takze sie poca :P wystraczy troche potu + seksowne i jakze przez was pozadane koronkowe majtki i juz = mamy smród

Mr T - nie powinnam tego mówić bo zaraz mnie zwyzywacie od gówniarzy ale sama mam 17 lat i taka jest prawda z jednej strony zawsze uważali mnie za mało atrakcyjna chłopczyce dlatego ze uprawiałam dużo sportów i tak dalej moje koleżanki duże piersi duże tyłki a jak w tym roku się rozebrały na basenie to już nikt tak nie powie ...naprawdę nie wiem dlaczego cellulit i rozstępy ale to nie jest oczywiście kwestia higieny :D coraz mniej jest pięknych zgrabnych kobiet będących jednocześnie naturalnymi :D na twarz tapeta na ciało piękne ciuchy a później panowie się dziwią w okresie lata ze to wszytko co wydawała się takie ładne naprawdę nie jest takie doskonałe.

Gość pachnaca
Panowie jezeli wybieracie lachony w lachonariach dyskotekowych i po nich musicie koniecznie nos wkladac miedzy jej nogi, a one sa jescze na tyle nierozgarniete aby na to pozwalac to jestescie sami sobie winni. Ja jak niektore moje poprzedniczki jak wiem ze bede uprawiac sex pachne od stop po same czubeczki wloskow na glowie - tylko tak pachne aby bylo to bardzo delikatne - a nie dziadostwem perfumowanym kupionym na bazarze - wasze panie pewnie takich uzywaja :) A dlaczego tak jest ze zawsze slysze ze pieknie pachne. I to nie jest jeden facet od ktorego to uslyszalam. zatem zanim zaczniecie kogos obrazac pomyslcie troche. Tak jak ja dobieram sobie partnera tak on wybiera mnie. Ja nigdy nie mialam przygody aby on nierzyjemnie pachnial. A jak wyskakuje nieoczekiwany sexikk - mamy husteczki do chigieny intymnej - pewnie ze to nie to samo co prysznic - ale jak juz ktos musi , zawsze jest wyjscie awaryjne. Apropop panow - naprzeciwko mnie siedzi kolega w pracy - smierdzi jak jasna cholera, zonka jego cos marnie pierze a on nie wie co to antyperspirant. Na szczescie nie bedzie mial przedluzonej umowy - ale co sie nawąchalam w lato smrodu wiem tylko ja.

Gość fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
"dziewczyny z dyskotek bardziej dobaja o sobie szczegolnie przed wyjsciem wy glupie POpaprane ciule!!!!!!!!! mowie o typowym niedzielinym popoludniu gdzie polki bneztrosko chodza po chodnikach ze swoimi tworami - bachorami!!!!!!!! macie cycki do kostek , smierdzicie rybami coś jak w poleczniu z serem plesniowym, nosicie tipsy aby zatuszonwac wasze sardynkowe paznokcie jestescie chodzacymi gownam" mowisz o swojej dziewczynie? ale ci wspolczuje.nie potrafisz poznac normalnej kobiety,bo cie na nia nie stac.takie wiesniaki skazane sa na te smierdziuchy.nikt inny cie nie dotknie nawet kijem przez Wisle hehehehheheheh.

Gość nie rozumiem tematu
co mnie obchodzi higiena Polek? Mnie obchodzi higiena mojej żony :P

Gość czytam i nie wierzę
Akurat choroby intymne i smród z tego tytułu to raczej od golenia się na 0 i zbyt częstego podmywania. Wbrew pozorom owłosienie intymne pomaga zachować higienę. Kochani panowie, nie wiecie że w pochwach waszych wygolonych koleżanek pałeczki kałowe oraz drożdżaki szaleją.

Gość czytam i nie wierzę
aż chce się robić minetkę:))

Gość do mario costam
ty to musisz byc niezły frajerzyna i normalnie az zabawny jestes

Gość fanka mario
mario zacznij pisać bloga!!!! blagam nic mnie tak nie śmieszy jak ty....:)