Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyafro

Polki nie dbają o higienę!

Polecane posty

Gość do tego co myslize szal robi
mario nie jestes godzien,by lizac moje pachnace stopy lachmyto.Twoja morda takie jak ja wycieraja sobie chodniki po ktorych stapaja.Gowno jestes splywaj tam skad przyplynales

Gość interpunkcja leży i zdycha
a ja nie mam ochoty czytać bełkotu

Gość LULAK
a jak ma do tego wielkie wargi sromowe to dopiero cuchnie

Gość do tego co myslize szal robi
i co myslisz,ze kogos tu obraziles kretynie.normalnie sie rozplakalam bo mi tak przykro,ze mnie besztasz ojejjjjjjjjjjjj.predzej nasralabym Ci do geby niz zrobilabym ci dobrze smieciu...

Gość mario840000000000000000000
geeeeeeeeerwaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! geeeeeeeeeeeeeeerwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOMOT SROMOT

A jak się Wam penisy spocą to jest dopiero smród! I jakoś niewielu z Was uważa, by regularnie dbac o higienę. Dobrze, że mam mężczyznę, który o siebie dba, bo bym go zaraz pogonila.

Gość sędziasedzia2662
myśle, że mario84000000000000000000 to biedne dziecko z wyrokiem sądowym o natychmiastowym umieszczeniu w ośrodku. Rzuca się jak może, zostały mu jeszcze 2 tygodnie przy komputerze a potem???????????????????? mario wiesz co robią z takimi chlopcami jak Ty?????;) bedziesz musiał czesto dupke myć i okładać rumiankiem

proponuj zeby raz na jeden dzien facet zamienil sie w kobiete a kobieta w faceta, i niech facet ogoli sobie cipe i potem zalozy majtki i wyje z bolu. Proponujecie calkowita golizne a pomyslcie ze niektore kobiety maja rozna skore i wloski, moga wrastac lub drapac okolice wewnetrznych ud i powodowac krosty i bol zastanowcie sie najlatwiej jest jezdzic po kims, a ja uwazam ze polki tak samo jak kazdy inny narod, sa jedne dbajace inne nie

Gość ssssssiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjj
mario to cwel pospolity

o przepraszam, ja gole tez jajka i zyje... jak umiesz golic nic nie boli....

Gość QWERTYUIOPASDFGHJKLZXCVBN
mario czyli twoja matka tez jest dziwka !!!!!!!!!!!!! A TWOJA CÓRKA TEZ NIA BEDZIE . BEDZIE BRUDNA DZIWKA ZDYMANA WIEKU 17 LATU PRZEZ WLASNEGO CZYSTEGO OJCA a twoj stary w puszczał w nia litry zgnitej spermy i dlatego wyszło takie cos jak ty czyli czyscioch który dupczy brudne kobiety i pewnie ma grzyba skoro POLSKIE KOBIETY CI NIE PASUJA TO SPIERDALAJ Z POLSKI !! I JEDZ DUPCZYC NIEMKI LUB RUSKIE CHOC WATPIE CZY CIE ZE CHCA!!!!!!!!!!!

Gość mio- mio
Mój brat zawsze mówił ze flejtucha poznasz po butach :) jak laska ma tapety pięć kilo a brudne buty to wiadomo jak o siebie dba. Po koleżankach sprawdziłam jego teorię i w 100% się zgadza, to samo tyczy facetów.

Gość lubudubu
upupupup