Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dj Witek89.

Ginekomastia.

Polecane posty

Gość Dj Witek89.

Ginekomasatia jest to powiększenie gruczołów sutkowych, przypominające w zaawansowanym stadium kobiecą pierś. Teraz pytanie jak to z wami dziewczyny jest. Czy wstydziłybyście pokazać się z takim facetem np na plaży?

Gość Jak jest okazja to zapytam
W jaki sposób to leczy się? Pytam, bo znałam kiedyś chłopaka, który na to chorował sądząc po objawach jakie miał ( opowiadał). To można wyleczyć? Czy tak będzie już zawsze?

Gość Jak jest okazja to zapytam
Aha, jeszcze coś. Jakie są przyczyny tej choroby? Dziedziczność czy przypadek?

Gość Dj Witek89.
Przyczyny są różne. Ja załatwiłem się tak sterydami(najgorszy błąd w życiu), a tak ogólnie to: -Dojrzewanie. Nadwyżka estrogenu nad testosteronem. -Leczenie Hormonalne. -Rak Jąder. W przypadku dojrzewania jest to na tyle dobrze bo znika wraz z 5 fazą, w pozostałych przypypadkach jedynie operacja. Nie słuchajcie ludzi co mówią że przy treningu znikinie, nie prawda. Operacja... jednak mimo wszystko kosztuje ok 6k zł, jest po niej długi czas rekonwalestencji, i sporo ludzi mówi że często zdarzają się nawroty. Pozdro. Ivaaaaaaaaaaa: czemu na darmo słodzisz?

Gość nie wstydziłabym się
autorze ja nie wstydziłabym się faceta z ginekomastią, ale takiego który brał/ bierze sterydy jak najbardziej.

Gość Dj Witek89.
Ja to takiej dużej jeszcze nie mam, ale jakbyś miała faceta co ma większe cycki to byś poszła z nim na plaże?, hehe, NIE! a co do sterydów to moja sprawa, mało ludzi bierze?

no,ale chwila-skoro sa babki,ktore przerabiaja sie na facetow,to chyba da sie to odwrocic. jesli facet bierze damskie hormony tez mu urosna piersi,wiec myslac dalej-biorac testosteron to cholerstwo nie zniknie?? fakt faktem na owlosionej klacie cycki nie prezentuja sie jak damskie,wiec wstydu nie ma

"Dj Witek89 - Ja to takiej dużej jeszcze nie mam, ale jakbyś miała faceta co ma większe cycki to byś poszła z nim na plaże?, hehe, NIE! a co do sterydów to moja sprawa, mało ludzi bierze?" a jakie to ma znaczenie że dużo facetów je bierze? wszystkich ich nei lubimy. branie sterydów to może większe, ale mniej wydajne mięśnie, problemy i z płodnością i z potencją oraz właśnie takie coś co Ty opisujesz. po co nam faceci którzy tylko WYGLADAJĄ na facetów, a czasem nawet i babę zaczynaja przypominac?... dobrze chociaż że zdajesz sobie sprawe z tego ze to był błąd. obyś go nei powtórzył. swoją drogą - jak się dorobiłes ginekomastii to nieźle musiałeś brac. a odpowiadając na pytanie - ginekomastia jako taka mnie nie brzydzi, brzydzą mnie niektóre powody jej powstania.

Gość pzw niezalogowany
"branie sterydów to może większe, ale mniej wydajne mięśnie" ekspertka :D

Gość Dj Witek89.
Tak szczerze: nie zniknie. dobrze chociaż że zdajesz sobie sprawe z tego ze to był błąd. obyś go nei powtórzył. swoją drogą - jak się dorobiłes ginekomastii to nieźle musiałeś brac. Tu nie ma reguły, jedni biorą latami i nie mają, inni wezmą cykl i już się pojawia. Nie ma reguły. Czyli chcecie mi powiedzieć że jak brałem sterydy to już jestem stracony? :D

Wiem że jest to paskudne, ale nic nie poradzisz. Jak to po sterydach to może zły odblok zrobiłeś?. Spróbuj nolvadex.

Gość tak tak tak tak
Tak właśnie to chcemy powiedzieć. Bo to świadczy o tobie, o tym co masz w głowie i czym się w życiu kierujesz.

Gość losiaaa
oczywiście ze bym się nie wstydziła

Gość nie znam sie na ginekomastii
A może facet musi się poczuć facetem żeby to zaczęlo się zmniejszać. No wiesz, jakieś męskie zainteresowania oraz szalona miłość do kobiety i z wyglądu zaczniesz przypominać mężczyznę.

Gość nie znam sie na ginekomastii
Zainteresowanie sportem to nie czyni mężczyzną. Musi być jeszcze w głowie wszystko po męsku.