spelniona87 0 Napisano Sierpień 12, 2009 Witam,jutro o 14:40 okaze sie czy jestem w ciazy .Mam dylemat otoz pracuje w Hipermarkecie jako piekarz. Ogolnie chce isc na L-4 ale boje sie tej kontroli ZUS-u po pol roku,ze moga stwierdzic ze ciaza to nie choroba. A z drugiej strony boje sie ze pracodawca nie zrobi tak jak ja bym chciala przeniosl mnie na inne stanowisko pracy .Ogolnie pracujac bede drzala o moje malenstwo czy nie szkodze mu . Co byscie zrobily poszly na L-4?Czy dalej pracowaly-wiedzac ze prace nie macie lekkiej?PROSZE O PORADE !!!!!!!!!!!!!!!DZIEKUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak będziesz pewna Napisano Sierpień 12, 2009 że jesteś w ciaży na 100% to dopiero napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spelniona87 0 Napisano Sierpień 12, 2009 Pewnosc to brak okresu i pozytywne dwa testy . Jutro musze zdecydowac bo jak jutro nie zdecyduje to od poniedzilaku do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idź na l4 Napisano Sierpień 12, 2009 żaden oddział ZUS nie zaryzykuje odesłania kobiety w 5 czy 6 miesiącu ciąży do pracy, szczególnie ciężkiej, poza tym lekarz ci wypisze na zwolnieniu zagrażający poród przedwczesny :) zawsze to piszą, żeby było zgodnie z prawem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach