Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coffe_with_sugar

czy jest szansa ze schudne na takiej diecie?

Polecane posty

Gość Kese ra
I ja sie z Wami odchudzam:):) Ja znowu biodra mam waziutkie 90 cm, w biuscie tez 90 cm tylko ta talia.. mam 74 cm..ale to przez to,ze 4 mis temu urodziłam dzieciaczka, w ciazy przytyłam 17 kg...i juz mi to wszystko zeszlo.. tylko..ten brzuszek:/ Wiadomo ciaza.... chciałabym dawne 67 w talii..no ale przy 57 kg mam nadz,ze bedzie:) ja spodnie kupuje S...bo nogi i biodra mam szczuple...a bluzke to przewaznie M... bo na brzuchu sie obciskaja z ta moja T"talia osy" he he:D Moja waga dzisiaj 63.1 kg;D

Gość Kese ra
Dziewczyny kupiłam sobie błonnik z ananasem:) I od rana biore i rzeczywiscie nie chce mi sie jesc:) podobno skutecznie wspomaga odchudzanie.. bo najgorszy ten głod w brzuszku,...przez pierwsze dni;)

hejaa:D co do jedzonka i mojego odchudzania.. dzis zjadlam warzywka i serki wiejskie:D i sie nawet najadlam a co lepsze nie bylam glodna w ciagu dnia i nie myslalam o jedzeniu. :) zrezygnowalam tez z cukru:) nie slodze herbatki. pierwszy dzien minal spoko.. oby tak dalej:) a jak u was? ja u ciebie cofi:D?

ja wpadlam tylko na chwilke- u mnie dzis srednio. Zjadlam ok 1600kcal ale sie 2x wiecej ruszalam i klade sie pozniej spac . Zobacze czy to sie odbije jutro na mojej wadze. Dobranoc :)

Gość Kese ra
Ja dzisiaj 2 kanapki z serkiem almette i ogórasem zielonym...i chrupkim pieczywiek:) do tegho herbatka odchudzajaca spalanie:) Na obiad 100 gram gotowanego kurczaka z pomidorem + blonnik nie bedzie głodu za godz po obiedzie;) he he. Coffe jaka Ty ładna jestes:)

Witajcie :) ja juz mam zaliczone platki z mlekiem na sniadanie (250) :P od dzis mam zamiar ladnie pilnowac diety. Zadnych wyskokow. Obliczylam,ze jezeli waga bedzie spadac mi powoli ,ok 0,2 kg na dzien to do konca sierpnia powinnam osiagnac swoj 1szy cel -60 kg. Powoli,przyjemnie i bez jojo :) Oby sie udalo ! Kese ra- dzieki za komplement ;)🌼

Co tu tak cicho ?;) ja dzis zaczynam sie bardziej pilnowac,bo waga zamiast spadac idzie powoli w gore:/ ale w sumie czego sie spodziewac jak jem ponad 1500kcal dziennie?! dzis juz nie przekrocze 1200. Dyscyplina musi byc bo chce schudnac ! Dzis zjedzone - musli z mlekiem + kilka orzechow (300) - pol bulki z lososiem,plasterkiem sera light,pomidorem,kawa inka (220) pzdr

Gość Kese ra
Hej coffe:) Ja czekam na okres i jak narazie cos nie przychodzi...;) Ja dzisiaj wazylam 62.7 rano jest 62:)... rano zjadłam serek wiejski z kanapka z chrupkim z wedlina i rzodkiewka teraz mieszanke warzyw ok 200 gram i naturalny jogurt mam jeszcze w planie ok 14 jabłko i ok 16 jakas kanapke lekka z chrupkim. i starczy:) Coffe jestes na naszej klasie:)? jak Cie znajde:>?

gdzie sie wszyscy podziali ?;) ja dzis jestem 2gi dzien na diecie turbo .po pierwszym dniu spadlo pol kilo. Mam nadzieje,ze przez te 10 dni schudne ok 3 kg. A u was co slychac ?:)

Gość ja tez sie odchudzam
ja odhudzam sie o2 26 lipca czyli dzis juz 3 tydzien ejst naprawde schdzi, nie waze sie bo to mnie denerwuje ale czuje po ciuchach zauwazyli inni to zrszta na rekach biodra sporo zeszlo na sniadanie jem 4 kromki lekkiego pieczywa sonko z serkiem jakims i wedlina chuda jakis owoc potem a do 15 max obiad-warzywa na parze, lub ryba lub kasza lub filet roznie i o 15 to ostatnia rzcz jaka biore do ust procz wody czy herbaty i idzie:)

hmmm o 15 ostatni posilek? to nie jest dobra metoda,bo jak pozniej zaczniesz jesc kolacje o 18 to organizm bedzie wiekszosc odkladac na zapas. Mozesz o 18/19 zjesc cos bialkowego- nie dosc ze nie przytyjesz to jeszcze sobie podkrecisz metabolizm. Dieta nie polega na tym zeby nie jesc :) Twoj jadlospis to ok 600 kcal :/ przytyjesz po zakonczeniu diety no chyba,ze chcesz jesc 800kcal do konca zycia. zastanow sie nad tym pozdrawiam :)

Gość onnnnnnnnnnnnnnaa
już zawsze bedziesz tłustą swinką, przykro mi :(

hm :) wlasciwie wydaje mi sie ze do 1000 dochodze dziennie wiesz, kolacji nie mam zamiaru jesc juz nigdy niesety mam tendencje ogolnie do tycia wiec przywykne do tego zreszta nie odczuwam glodu jakos o tej 19, 20, bardziej bym z nudow cos zjadla chipsy np ;) taka moja slabosc ale jak widze efekty to moze ktos postawic przede mna gire jedzenia i nic nie rusze:D dodatkowo biore tabletki linea i niebawem skoncze miesieczne opakowanie i zastanawiam sie czy brac nastepne..

Ty- Amant chcialabym zobaczyc jak Ty robisz chociaz 10 pompek bo pewnie nawet tyle nie dasz rady :) mi wystarczy taniec,nordic walking,rower i spacery :P:P:P onnnnnnnnnnnnnaa- hmmm to bylo do mnie? ja w tej chwili jestem bardzo szczupla,waga o niczym nie swiadczy. Po prostu daze do tego zeby byc bardziej chuda. ja tez sie odchudzam- ja rowniez jak zaczynam widziec efekty to bardziej sie motywuje i wytrzymuje na diecie. Moim zdaniem spadek wagi to nie zasluga tabletek tylko ruchu i diety. pzdr

zreszta -dodam,ze ja nie stosuje diety ktora opisalam na poczatku. Jestem na bardziej rygorystycznej ale trwa tylko 10 dni i efekty sa znacznie szybciej. A z racji tego ze zalozylam ten topik bede sie na nim udzielac stosujac nie koniecznie diete ktora opisalam.

ja sie chetnie przylacze mam 170cm i waze 58 a chce 52 i jestem na mz odezwie sie pozniej jak wroce z plazy bo ide sie opalac bo slonce wreszcie wyszlo i trzeba korzystac z ostatniego dnia urlopu A tak wlasciwie to Ania jestem i mam 20 lat:)

Gość Kese ra
Hej dziewczynki... u mnie waga jakos staneła jest 62.2.. niby spadły 2 kg...a teraz stoi..ehh... ciekawe czy uda sie wazyc 58 kg do konca wrzesnia:) Witam nowe dziewczynki:)

witaj :) u mnie waga pomalu leci w dol. Narazie szalu nie ma ale kazdy gram sie liczy ;) ja dzis zaczynam 3 dzien diety turbo.Lece teraz na sniadanie :)

coffe a co jesz na diecie:)

ja wpadlam na chwile zaraz lece na nordic walking :) dzis zjadlam: Ś: serek wiejski z orzechami II S: nektarynka,troszke orzechow,ryba w galarecie,2 plastry szynki O:warzywa z miesem mielonym i na kolacje zjem jajecznice na szynce nie jest lekko ale wytrzymam :)

coffe wydaje mi sie ze dzuo tego jedzienia..ja wytrzymuje swoje bez problemu a ostatni posilek mam do 15 max, jajecznica i ryba w galarecie no nie wiem..ja jestem w trakcie 4ego tygodnia i efekty sa super w dodatku czuje sie dobrze