Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra jakaś

miesiąc do ślubu a on doprowadza mnie do szału

Polecane posty

Gość masakra jakaś

miesiac do ślubu a my mamy zaproszenia nie rozwiezione:o teraz mieliśmy je w ten weekend rozwieżć bo najwyższa pora, a on ze 15 w sobotę on będzie auto robił:o a na niedzielę sie umówił z kuzynką która ma być swiadkiem. bo jeszcze nie mial czasu jej o to poprosić...nie potrafię na niego wpłynąć...cholera mnie bierze!!! jednym uchem mnie słucha drugim wypuszcza to co usłyszał. a potem jak coś sie dzieje to ma pretensje do mnie:o albo jak coś idzie tak jak przypuszczałam to truimfalnie wychwala samego siebie ze miał swietny pomysł... i nie mam z kim o tym pogadać bo wszyscy widzą w nim swietego faceta, a ja to napewno przesadzam:o jak z nim rozmawiać, co robić...bo już mi ręce opadają:o

Gość zawsze bądź sobą
reszta życia z egoistą - współczuje :(

miesiac przed slubem zaproszenia nie rozwiezione??ludzie moga miec inne plany i potem wam polowe gosci wypadnie!zagon go szybko do tego!

Może to ten cały stres przed ślubem sprawia że taki jest? Ale wcześniej zachowywał się inaczej, czy poprostu dopiero teraz widzisz takie rzeczy? A może jest też tak że to ty (wiadomo - jako kobieta) jesteś bardziej wrażliwa w tym okresie przedślubnym i wszystko dotyka cię ze zdwojona siłą?

autorko- sama sobie jestes winna. Zaproszen nie rozdaje się na ostatnią chwilę, a miesią cprzed data slubu to zdecydowanie za późno- jak ktoś wczesniej napisał-goście mogą mieć już inne z deczka plany. Poza tym widzę, że to Ty masz głównie problem, nie facet. Bo faceci tacy są- o sprawach zwłaszcza organizacyjnych wesela nie mają zielonego pojęcia, zresztą niemalże w każdej waznej dla kobiety kwestii twierdza, że 'jesczze jest czas'. To Ty, zamiast teraz lamentowac, powinnas już dawno go wziąć za fraki i pojechac z tymi zaproszeniami. W końcu będziesz za miesiąc jego zona, co, obrazi się czy jak? Jak kobieta nie umie sobie odpowiednio ustawić faceta przed slubem to niby po slubie coś ma się zmienić? Ale to na własne życzenie dziewczyno. Co to za durna wymówka pt. robi auto czy z kimstam się umawia. A co CIEBIE to interesuje? Nie umiesz być stanowcza i powiedziesz, że smolisz te jego głupawe wymówki, ż ema sie stawić otej i o tej i jedziecie z zaproszeniami bo i tak już jest za późno. Lepiej naucz się być konsekwentna bo z facetem jest jak z dzieckiem czasami.

sękata ma rację, takie rzeczy to niestety nasza broszka

my rozdawalismy juz 3 miesiace przed ślubem tym bardziej ze to byl okres wakacji i naprawde ciezko nam było skompletowac cale wesele,łacznie zaprosilismy 200 ludzi z dziecmi a było 100..tak wiec bierzcie sie do roboty bo to juz nie zarty...a swoja droga wspolczuje Ci..

Autorko ------ja mam ten sam problem połowa zaproszeń jeszcze nie rozwieziona tyle ze moi goscie juz wiedza że bedzie wesele i tylko formalnie musze ich zaprosić. Mój M tez twierdzi że się zdaży . Wiem jednak ze kto ma przyjsc to i tak przyjdzie a niestety cześc gosci jak chyba u kazdego zrezygnuje z różnych powodów.. A duze wesele robisz?

Gość nasze wesele to ok 120
nasi goscie też już wiedzą o weselu i praktycznie moze z 10 osób nam odpadnie, ale on ma takie podejscie do wszystkiego. na wszystko ma czas...

Skąd ja to znam.....przeciez sie z wszystkim zdązy .....to jego zdanie.Oj Ci meżczyźni!!!