Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie dziejeeee

Czy tez tak czasem macie podczas owu?

Polecane posty

Gość co sie dziejeeee

Obserwuje siebie i mierze temp od 8 cykli-w kazdym cyklu mialam w czasie okoloowulac.mnostwo sluzu plodnego,potem skoczyla tempka i wiadomo... W tym cyklu niestety sluzu mam b malo, zeby nie powiedziec ze nic,szyjka sie podniosla i otworzyla i boli mnie jajnik(czyli jak co cykl) tylko sluzu jest naprawde bbb malo... Czy ktoras tak miala?Prosze o nortmalne odpowiedzi,martwie sie!

Gość bfedsddf
nie ma się czym martwic, tak się czasem zdarza, kiedyś miałam b, dużo śluzu, później prawie w ogóle i tez panikowałam, - gin robiąc usg dopochwowe stwierdził ze śluzu przy szyjce jest mnóstwo, tylko ja tego nie widzę, i teraz znowu wszystko wróciło do normy,

Gość bardzo ci
dziekuje!!!! ale mnie pociesyzlas,mzslalam,ze jestem nieplodna,albo mam wrogi sluz :(( a tak przeciez nie mozna tego sprawdzic ...Dziekuje pozdrawiam

Gość bfedsddf
ja tez wymyślałam historie o niepłodności, braku owulacji i co nie tylko:D takze spokojnie:)a jeżeli chcesz poprawić jakoś śluzu, możesz brać wiesiołek,

Gość hahahihihi
ok:)) dziekuje za rade;)

Gość zdarza się
ja też zawsze miałam dużo śluzu na owu, a w jednym cyklu wcale, myślałam, że to cykl bezowulacyjny, ale zaszłam w tym cyklu w ciążę :)

Gość okokoklll
to mnie pocieszylyscie :) DZIEKI