Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zbadac

jak sprawdzic legalność firmy

Polecane posty

Gość jak to zbadac

Gdzie mogę sprawdzić czy usługodawcy oferujący ślubno-weselne usługi działają legalnie?

Gość dfds
zależy czy to osoba fizyczna czy prawna. Jeśli osoba prawna to wystarczy numer KRS. Od osoby fizycznej najlepiej wziąć kopię wpisu do ewidencji..

Gość jak to zbadac
konkretnie chodzi mi o sprawdzenie kto jest właścicielem firmy, bo mi oczy mydlą i nie mogę dojść swoich praw, bo nagle jest 10 właścicieli. Chyba chodzi o o osobę fizyczną.

Gość gość
Ja sprawdzam zawsze na crefo.pl Fajna stronka, zawiera wszystkie najważniejsze informacje. Mi bardzo służy.

Gość Jarek876
Polecam sprawdzić firmę na stronie http://crefo.pl Wpisując nazwę firmy otrzymuje się raport o jej wiarygodności finansowej.

hmmm powiem szczerze mnie nie przyszło do głowy żeby to sprawdzać a korzystałam z firmy organizującej wesela. nie wiem o co chodzi z tą legalnością? Wiem że firma która mi organizowała wszystko ( Agaya Warszawa) jest zrzeszona w Polskim Stowarzyszeniu Konsultantów Ślubnych,to mi wystarczyło w sumie plus pozytywna rekomendacja od koleżanki która z nich wcześniej korzystała

Gość gość
Pytać, pytać...Wybiera sie firmy polecane i sprawdzone a nie szuka sie w ciemno. Jeden zadowolony klient przyciągnie innych - jeden niezadowolony obsmaruje firmę na wszystkich portalach.

Gość gość
Legalna firma wcale nie oznacza że jest soldną! Zycie pokazuje fakty -p afera goni aferę, przekręt za przekrętem... Solidność zależy od człowieka a nie od legalizacji.