Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...meee**..

Jak chudnąć w 3 tygodnie

Polecane posty

Chciała bym schudnąć w 3 tygodnie naj lepiej z 10 kilo. co proponujecie?? jaką dietę i ile biegać:) Chcę się lepiej czuć to po pierwsze:)

ja w 3 tygodnie schudłam 3 kg a później już poleciało ;) Jeździłam intensywnie na rowerku stacjonarnym, nie jadłam pieczywa, poza tym wszystko jadłam, teraz jest mnóstwo warzyw można wybierać komponować ale jedno wiem, jedz koniecznie jakieś chude mięso, potrzeba białka, głupotą jest nic nie jeść bo zaraz utyjesz po spadku wagi szybciutko - efekt jo-jo a tak waga ładnie spada...... POWODZENIA :)

Nie dziekuje zeby nie zapeszyć;) Ważny dla mnie jest płaski brzuch:) A roweru stacjonarnego nie mam,ale w zamian bede biegała i robię brzuszki juz od 5 dni po 40 dziennie . . . Mam nadzieje ze jakos pojdzie:)

Gość -10kg i płaski
brzuch :O jakoś tego nie widzę... skóra potrzebuje więcej czasu na ujędrnienie

Gość a cooo
za 3 tygodnie do szkoły idziemy, hę? I ppewnie do 1szej liceum, hę? I przez caaaałe wakacje nie chciało się tyłka ruszyć, hę?

Pudło...hę?? Do licka ide i przez całe wakacje to nie było mnie w domu, hę? -10kg i płaski- A ja widzę. bo już nie mam dużego... a 10 kilo tak dla zdrowotniści... Brzuszki robią swoje..

hej ja schudłam 6 kg w miesiąc :) aż sama byłam w szoku napotkałam w sieci sklep mojezywieni.pl tam wypełniłam formularz ocena wellness czy jakos tak rozmawialam przez gg i dietetyk do mnie zadzwonił ustalił diete na bazie produktów z tego sklepu do tego piłam 2 litry wody dziennie i jakoś samo poszło teraz zamiast 61kg mam 55 kg :) przy wzroście 165 ale chce jeszce zgubic ze 3kg teraz chyba zaczne druga kuracje na te 3 kg a najfajniejsze ze nie mam juz dużego brzucha i oponek :)

Gość a cooo
dla zdrowotności 10 kg w 3 tygodnie ? Dziecko, znasz definicję oksymoronu? Jeśli nie, radzę poznać - przyda się w zyciu jak i w szkole.

wiem że w tydzień góra 2 kg.można schudnąć a ja prosiłam o pomoc a nie pouczanie o jakimś -oksymoronie...

Gość jam jest asssia
Co do diety to nie doradzę ;d ale najwazniejszy wysiłek ! Rano bieg - tak z godzinkja conajmniej , pij duzo wody przy tym. i Weczorkiem najpierw na rowerek hop , jezdzij ze dwie godzinki. Przerwa i biegi znowu godzinka ;D i będzie good

Gość jam jest asssia
a co to ;D tzn na początku moze troche przesadziłan bo jak sie całe wakacyje nie ruszałas.... ale napewno zacznij od biegania rano i wieczorem takim truchcikiem 45 minut to minimum zeby cos spalic ;) możesz biegac co drugi dzien. Albo napoczątku tylko wieczorem xD jak sie wprawisz to potem bedzie ci juz łatwiej biegac. Ja coprawda tylko dla kondycji ale teraz biegam wieczorkiem 45 minut i wczesniej ze 2 godzinki na rowerku ;) A rano nie biegam bo poprostu mi się nie chce ;) Ale o ładną sylwetke warto powalczyc ;) Jak zaczynałam to była tragedia. Zakwasy itd. ale trening czyni mistrza ;D

Gość odradzam tak szybkie
chudnięcie. Ciało potrzebuje czasu na przystosowanie się, zbyt duży wysiłek może nawet zatrzymac okres. Na dodatek skóra potrzebuje czasu aby dostosowac się do nowej wagi: w przeciwnym wypadku straci jędrnośc, pojawią się rozstępy i będzie zwiotczała. Nie jest zdrowe takie szybkie chudnięcie. Pamiętaj o masażach całego ciała szorstką gąbką, rób naprzemienne prysznice ciepłe i zimne i wcieraj po każdej kapieli balsam. W przeciwnym razie bedziesz miec rozstepy których juz się w rzeczywistości nie da pozbyć, a Twoja skóra bedzie zwiotczała i bynajmniej nie bedziesz sie cieszyc z utraty wagi

Gość sothfields wimbledon
hej ja schudlam 5 kilo w ciagu miesiaca i narazie nie wrocilam do poprzedniej wagi, poza tym ze zaczelam jesc mniejsze porcje, to odstawilam slodycze i tluszcze, i zaczelam biegac, mieszkam w londynie w bardzo ladnym miejscu niedaleko kortow tenisowych kolo wimbledonu i tutaj jest norma bieganie, bardzo duzo ludzi to robi...na sniadanie jem platki czy muesli co lubisz, okolo 13.00 jem jakas salatke lub cokolwiek ale bardzo malo, obiad okolo 16.00 zazwyczaj jakis kurczak z warzywami, luie paste z pesto...to co lubisz lae nie za tluste i malo...poza tym pije sporo wody jem owoce warzywa...wiesz ja nie mialam zamiaru przejsc na diete, graniczylam ilosc jedzenia bez nadmiernego tluszczu i slodyczy..to jest najlepszy sposob i ruch..pozdrawiam biegam 3 razy w tygodniu