Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodyprzystojnywawa85

fantazja

Polecane posty

Gość dojrzała_wawa
wiesz, ty dla mnie dzieciak jeszcze jesteś... :)

sadzac po dacie urodzenia to calkiem mozliwe ale nie wiem w czym moj wiek by przeszkadzal? uwazam ze moze byc zaleta a wrecz powinien byc. Chyba ze masz jakies traumatyczne przezycia z osobnikami z rocznika '85/:) dla mnie to ze Ty jestes dojrzala stanowilo by jeszcze wieksza radosc z calej tej zabawy bo chyba jak kazdy mlody facet miewalem fantazje o dojrzalszych kobietach co nie znaczy ze trzeba mnie przyuczac:) swoje juz potrafie;)

Gość ojjjjj
szkoda, że tak daleko...a moglo byc tak milutko...

Gość ojjjjj
wielkopolska

Gość ojjjjj
nooo, niestety...

Gość a masz latarke

Gość gołębiarz
Wyślij gołębia pocztowego ze swoją spermą i po problemie!

Gość stulejorz
autobaną czy godziny

Gość gołębiarz
Rozumiemy, rozumiemy, ale dziś nie pada!

Gość nocny
podpinam sie do tematu ja z kolelga w wawie w delecji poznamy dziewczyny w wiadomym celu:d

Gość sebastian 77
Ja swoich dziewczynek szukam przypadkowo jest przeciez duzo dziewczyn które roznosza reklamy po blokach lub klatkach schodowych , wiec ubieram sie w leginsy z lycry i gdy dziewczyny wrzucaja reklamy do skrzynek ja staje sobie z boku i dokonuje wspaniałej zabawy a do tego ma to swóje ryzyko i podniecenie jest jeszcze wieksze :))

nie no bez jaj:) nie bede paradowal w jakis pedalskich leginsach z wackiem na wierzchu. Dlatego napisalem tutaj zeby nie robic czegos na co ktos moze nie miec ochoty. Mysle ze dla takiej dziewczyny to nie jest nic przyjemnego jak wyskakuje jej typ ubrany jak pajac z fiutem w reku. A tak gdy sie jakas do mnie odezwie bede mial pewnosc ze obydwojgu nam sprawia to przyjemnosc i nikt do niczego sie nie zmusza. Ale jesli cie to podnieca to krzyz na droge rajtuzkowy chlopaku

Gość sebastian 77
Pedalski czy nie to nie twoja sprawa ale powiem ci ze wole kobiety wiec jak dla mnie nie ma to nic wspolnego z pedalstwem mam takie upodobanie i ty tego napewno nie zmienisz

Gość sebastian 77
Bo fantazje sa od tego aby cieszyc sie aby cieszyc sie na całego i spełniac je wiec zakładam leginsy z lycry co mnie bardzo podnieca i paraduje przed dziewczynami co roznosza ulotki a czy im sie to podoba hmm trudno powiedziec ale odwagi zapytac nie mam ...

Gość tralala88
woowww ale topik odzył ale widze tu samych panów :D to moze zbierzcie sie w kupe i szukajcie razem:P

hej tralala:) no ja wlasnie podnoslem ale sami jacys wariaci:) rajtuzowe chlopaki;p ale co mi tam skoro lubi :P a Ty jak tam? ulzylo;) bo ja ostatnio nie odpalalem @ bo mam hardcore w pracy:( ale w koncu piatek:D a moze Ty jestes chetna?:)

Gość tralala88
Chętna to ja jestem ale teraz nie mogę bo mam okres

Gość tralala88
Nie, korzystam z @ wnuczki, a może gg