Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezbronny robaczek

Mój chłopak jest zboczony

Polecane posty

Gość Bezbronny robaczek

całuje mnie po szyi i piersiach, przytula mnie łapiąc i klepią w tyłek przy wszystkich znajomych nie ma żadnych ograniczeń zaczynam się go bać, kocham go i on mnie chyba też ale obawiam się że coś mi zrobi jak będę i nim sam na sam...co robić?

Powiedz mu żeby cię nie dotykał gdy tego nie chcesz. Powinien szanować twoją wolność osobistą i seksualną.

Gość nie zboczony
tylko napalony:) Ustaw jasno granice. I tyle.

Gość Bezbronny robaczek
ale jak mam mu to powiedzieć??....jak powiem nie dotykaj mnie bo tego nie chcę to się pewnie obrazi...jestem z nim rok i to zaczęlo się miesiąc temu

Ale w czym Ci to przeszkadza? Możesz mu najwyżej powiedzieć, by nie był taki wylewny publicznie =P

Jak jesteście nastolatkami to on tak robi aby pochwalić się przed znajomymi jaki to on maczo tylko, że tobie opinie psuje.

Gość Bezbronny robaczek
No właśnie psuje mi opinie, nie chcę być wśród znajomych uważana za jakąś dziwkę z ulicy czy coś

Gość paulinapaulina
Muj niby chłopak przy kolegach muwi domnie nastawiaj dupe i mnie poniej klepie a ja sie go boje bo on mi kiedyś groził nożem ze jeśli nie to mi go wbije więc robie co muwi a jeś li nie to botem mnie nasiłe jebie a po tym przez tydzień siusiam krwią

Gość Bezbronny robaczek
Ostatnio jak jechaliśmy PKS-em i nie miałam majtek to przy wszystkich zaczął mi masować cipkę. Dobrze, że spódniczka była w miarę dłuższa. Kierowca to mało wypadku nie zrobił. A mnie ........... hmmmm nawet momentami się podobało.

Gość hmmmmmmmmmmm
Bezbronny robaczek wiesz to co napisałaś że podobało ci się to nawet w autobusie jak masował ci ci**ę wiesz powiem że mi się też to podobało jak mój chłopak z którym ogladaliśmy zdjęcia z imprezy masował mi cipke i to bardzo dlugo a ja myślałam że padne byłam taka zadowolona i oznajmiłam mu ze jak chce może mi tak częsciej to ja mu będę obciagała

Gość :):):):):):))
A ja bym chciał mieć dziewczynę, która by była totalnie zboczona na moim punkcie (tylko i wyłącznie na moim), żeby dobierała się do mnie praktycznie wszędzie. Szkoda że to nie jest możliwe :D

Gość pogadaj
afere robisz, ja swojemu powiedziałam, żeby mnie przy ludziach nie macał, nie każdy ma ochote na to patrzeć i ja też sobie tego nie życzę i miałam spokój, bo bez przesady, nawet mnie przy mojej siostrze za cycki łapał