Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudcgw

Brunetki blondynki czy rude ?

Polecane posty

Gość nudcgw

Dziewczyny jaki macie kolor wlosow ? :D Faceci, jaki kolor podobam Wam sie u kobiet ? :D

Gość twarz sie liczy a nie kolor
włosów:O

Gość maajaa998
Boski ten kolorek :) Ja mam platynowy blond ... chcialam rude , ale boje sie , ze nie beda mi pasowac :/

Gość maajaa998
Moze zaryzykuje na poczatek i zrobie sobie biszkoptowe , bo tez mi sie podobaja,a z czasem jakis intensywniejszy kolorek :D

Gość Czarna Mamba****

Gość kolor ciemny nijaki

Gość buba125
kant tez mam rude, ale nie tak jak Twoje ( o ile masz tak intensywne jak na tej focie). czym farbujesz? chyba ze to naturalne? mi niestety Bozia nie dała, ale nature zawsze mozna poprawić. piegow nie mam ale mam zielolne oczy i ladna cere:)

Gość kaska.
to zalezy jaki kto ma typ urody. ja np. mam oliwkową karnację i brązowe oczy, więc wyglądałabym nie za ciekawie w blondzie :) bardzo podoba mi się też rudy i rubionowa czerwień... no i jeszcze orzech, kasztan... obecnie mam na głowie całkowicie czarny kolor, jest mi w nim dobrze, i tak też się czuje... :) no, a moje naturalnie to ciemny brąz.;)

Gość buba125
kant no to juz wiem jaka bedzie moja nastepna farba :d bylam rozdarta miedzy ta a mango. tez rozjasnialam wlosy stopniowo ale pozniej polozylam intensywny miedziany kasztan loreala wyszedl mi czerwony ale teraz spral mi sie juz do ladneog rudego. ale marzy mi sie taki jak wyslalas w pierwszym linku :D rude jest piekne:D

Gość buba125
zrobilam wczoraj papryczke i na pewno jes jest taki fajnie miedziany. bardziej czerwien. no ale moze z czasem ;) hehe ja tez tak mam, kol4ezanka mi zasugerowala dzisiaj jakis kasztan ale ja wole moja miedz;p zreszta mialam juz kasztan ui srednio mi sie widzialo. teraz jest lepiej ;P rudy rzadzi:)

Gość Maksymalnie wkurwiony
kolor nie ma znaczenia - ważne jest, czy ma szare komórki pod włosami.:)

Gość DeshabillezMoi
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images02/32/l_bce3c4106316409187173bb22fa3265e.jpg aktualny kolor :) chcialabym, miec taki jak Mylene Farmer : http://lyrics-keeper.com/pics/M/y/l/Mylene-Farmer-3-big.jpg mialam kiedys odcień rudości i wyglądałam tak: http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/90/l_8cf6d389136e4448b8a255750f454a57.jpg i nie wiem, czy wracać do rudych,czy nie....

a ja mysle o blondzie.... wygladalabym calkiem przyzwoicie.... tylko jakos nie pasuje do mojego gotyckiego stylu.

Gość maxymalnie zrelaxowana
właśnie się zastanawiam co zrobić ze swoim kolorem :O nie jestem zdecydowana

Gość Arcio231
RUDE :* BLOND :*