Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XMoloko

Masturbacja kobiety

Polecane posty

Hej faceci, powiedzcie jak się byście zachowali w takiej sytuacji. Bo ona wydarzyła mi się po raz pierwszy, i osobiście ja czułem sie dotknięty nią, i potraktowany przedmiotowo. Pewnego dnia leżałem sobie na łóżku oglądając TV, po chwili do pokoju weszła moja dziewczyna, położyła się obok po chwili leżąc już twarzami do siebie przytuliliśmy się. Nagle ona zaczęła dziwnie ruszać ramieniem na którym leżała. Spytałem się co się dzieje. Ona na to, że tego było jej potrzeba. Zauważyłem ze zaczęła się masturbować przez spodnie, czułem jej coraz szybszy oddech na twarzy, to jak dochodzi itd... po wszystkim przestała się przytulać i sobie poszła. Czułem się potraktowany przedmiotowo, strzeliłem focha nie powiedziałem jej że to było bezczelne i obraziłem się. Nie wiem czy po tym czynie wrócę do niej... Proszę powiedzcie mi czy mieliście już taki przypadek? Jak tak, no to jak zareagowaliście? ja sądzę że gdybym to samo zrobił mojej kobiecie, czyli wyciągnął wacka i jednocześnie jej dotykając się masturbował to by ją dotknęło bardziej niż taka sytuacja mnie teraz :-/ PS: z góry dziękuję palantom, którzy nawet nie mieli okazji dotykać cipy w życiu, a naśmiewają się z takich wątków. Pisze do was, oszczędźcie sobie fatygi na komentowanie w swój wredny sopsób tego postu

Gość no aleeeee
ale o co chodzi wszystko w normie wyluzuj wkoncu robila to przy Tobie :)

Gość Do XMoloko
a my z góry dziękujemy palantom, którzy używają słowa "cipa".

Gość skoro dajesz się traktować
jak przedmiot to nim jesteś....

Gość no aleeeee
no prosze wyluzuj

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Wyobraz sobie odwrotną sytuację!

Gość XXMOLOKO
No wyobrażam sobie... i jakoś nie mogę sobie wyobrazić takiej sytuacji, że ona ogląda tv a ja przychodzę sobie do niej konia se zwalić

Gość nie czaje tematu
wiekszość facetów chciałabym na takie rzeczy patrzeć. O co Ci koleś biega?!

Gość xxxmoloko
nowa sytuacja dla mnie, :/ nie potrafie opisać o co mi chodzi

Gość oj tam.....
:)

Gość arekk26
Może chce byś ją bardziej zadowalał? Zajrzyj tutaj: http://emilosc.pl Kup kilka gadżetów, które urozmaicą wasz seks i ona zrozumie, że ci zalezy na tym, by było to cos wyjątkowego :)